Mit gondoltok erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
Mikor párommal jelenlegi lakhelyünkre költöztünk, még csak ketten voltunk. Azóta két gyerekünk született. Anyósomék most szeretnének a községbe költözni, hogy az unokákhoz közelebb legyenek. Mi, 4-en másfél szobában lakunk, ők két nagy szobás, gardróbos, erkélyes lakást akarnak kibérelni. Megjegyeztem, hogy mi lenne, ha mi mennénk át abba a lakásba, ők meg ketten jönnének a mi helyünkre. Telefonban azt mondták, majd megbeszéljük személyesen. Most voltak megnézni a lakást, és most azt tervezgetik, hogy milyen bútorokkal töltsék meg a két szobát... Én meg nem tudok a gyerekemnek normális ruhásszekrényt venni, mert nem tudnám hova rakni... Eddig győzködtem páromat, h beszélje rá a szüleit a cserére, de belefáradtam... Hadd ne öntsem szavakba, hogy mit érzek és mit gondolok.2013. okt. 5. 22:00
31/54 A kérdező kommentje:
29: több lakást néztünk, ezt az egy két szobást, kettő másfeleset, valamint volt egy egyszobás is, de míg filóztak, hogy melyiket is szeretnék, addig azt kivették. Másik kettővel nem tudom mi baj. Arról nem beszélve, hogy ők aztán költözhetnének a szomszédos településekre, mivel nekik még nincs itt munkahelyük. Nekünk meg itt a melóhely és az ovi is.
2013. okt. 6. 11:56
32/54 A kérdező kommentje:
30: néztük az albérleteket, ők meg rávágták, hogy az kell...
2013. okt. 6. 11:58
34/54 anonim válasza:
Érdekes, akik szabályosan használják a fogamzásgátlókat (mármint a tablettára meg óvszerre gondolok, mert a megszakítás NEM védekezés), azok nem lesznek mellette terhesek - a hibaszázalékok a nem megfelelö használatból adódnak!!!!
35/54 A kérdező kommentje:
ha mindenáron a fogamzásgátlásról akarsz társalogni, szépen megkérlek, hogy keresd már fel a hozzáillő témákat, jó? Ha nehéz az értelmező olvasás, nagyon szívesen elmagyarázom, hogy mi az eredeti kérdés lényege...
2013. okt. 6. 16:30
36/54 anonim válasza:
Nem nehéz az eredeti kérdést értelmezni, csak annyi a lényege, hogy TE szültél két gyereket másfél szobába, mert nem védekeztél, és utána azt várod el, hogy a te hülyeséged miatt anyósodék ne költözzenek be oda, amit bérelnek, mert te akarnál ott lakni.
Ebben a történetben TE vagy az egyedüli, aki önzö és amiröl mindenkinek megvan a véleménye.
37/54 anonim válasza:
Anális szex esetén még fogamzásgátló se kell.
38/54 anonim válasza:
Szerintem akkor még keresgéljetek, hátha lesz másik lakás. Csak azért sem fog anyósod másikba költözni, ha olyan fajta. Vannak ilyenek. Nem tudom amúgy milyen a kapcsolatotok.
39/54 anonim válasza:
Mázlisták vagytok, ha mindkettőtöknek van munkája egy 2800 fős településen...
egyébként csodálkozom azon, hogy csak ilyen kicsi lakások vannak (amik nyilván nem is lakások, hanem házak, ekkora településen), mert még a régi sátortetős családi házakban is két nagy szoba szokott lenni. Nálunk a faluban nincs is egyszobás ház.
40/54 A kérdező kommentje:
39: régi orosz laktanya lett átalakítva lakóházakká, négy négy emeletes tömb van, max 3 szobával. Minden igaz amit írtam, nem kamuztam semmit.
2013. okt. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!