Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjátok már a karácsonyt?...

Várjátok már a karácsonyt? Hogy készültök rá?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 12:26
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

nem várom. Ha nem lenne mindenkin ajándékvásárlási őrület, hanem az lenne az ünnep, hogy összejövünk és jól érzezzük magunkat, sokkal jobban várnám.

Főleg a férjem családjában, nagyon nagy divat a teljesen felesleges és ócska, haszontalan "ajándékok" adása! Tiszta pénzkidobás...

2009. nov. 10. 19:12
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy várom!

Idén nekünk se lesz sok pénzünk. De azthiszem pénznélkül is szép karácsony lesz... két hete bújom a netet meg a könyvtárikönyveket,már megvannak a karácsonyi ötletek sajátkezűleg,fillérekből.

A karácsonyi menüt pedig mindig a családdal készítjük el,íg aztán együtt is esszük meg,igy olcsóbban jövünk ki. MIndeki belead egy kicsit. Mert sajnos a családnak sincs sok pénze..:(

Talán még egy kisseb karácsonyfára is telik. Ha utolsó nap vesszük akkor midnig olcsóbban adják:D

Kár, hogy még ilyenkor is a pénz miatt kell aggódnunk, habár abszolút nem erről szól ez az egész...de hát mindeki meg akarja adni a módját,hogy szép legyen az ünnep:)

2009. nov. 10. 19:59
 53/57 anonim válasza:
100%
én most várom a karácsonyt, pedig eddig mindig sz*r volt. de most elhatároztam, h más lesz :))) sztem nem az ajándékokról szól az ünnep, mármint lehet h van akinek igen, nekem nem. én szépen rakok be a szobámba egy műfenyőt, feldíszítem, idecsalogatom a páromat, és békésen szaloncukrot eszegetve nekiülünk tv-t nézni vagy vmi karácsonyi cd-t hallgatni, úgy, h égnek a fények, ölünkbe a cicám fekszik, és csak összebújunk és kész... :) remélem egyszer a gyerekeimmel is pont így ünnepelhetünk. persze azért vmi ajándék nem árt :P xD
2009. nov. 10. 20:21
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon várom,csak sajnos egy fillérem sincs egyelőre,ami egy kicsit rontja a hangulatomat. Egyelőre üvegfestéseket csináltam karácsonyiakat,majd ha eljön az ideje kirakom őket, meg szeretnék csinálni saját kezűleg még valami díszítéseket meg ajándékokat,amihez még gyűjtögetem csak az ötleteket innen-onnan.
2009. nov. 10. 20:22
 55/57 anonim válasza:
100%

Igen nagyon varom.Olyan gyonyoru ez az unnep.Mi sem szoktuk a penzt felesleges dolgokra kidobni,de idejeben kezdek keszulodni.Epp a minap kerdeztem a parom hogy o majd mit szeretne ajandekba,o meg azt felelte hogy eleg ajandek az,hogy en itt vagyok vele es nem is kivan semmi mast ezen kivul.Es milyen igaza van.Hat kell ennel nagyobb ajandek mint hogy ket ember tiszta szivbol szereti egymast es egyutt van joban es rosszban egyarant.

Szerintem sok embernel a karacsony arrol szol hogy minel nagyobb es ertekesebb ajandekot kapjon es adjon,de kerdem en mit erne az ajndek ha nem szeretnenk egymast?!

Es szerintem ha mar az ember ajandekozni akar akkor sem kell hogy tul draga legyen,mert ha valamit keszitunk mi magunk es azt szeretettel keszitjuk es adjak,akkor annak millioszor tobb erteke van mint egy penzel megvett draga holminak.

De ez csak az en velemenyem.

Lehet ezert lepontozni.

2009. nov. 10. 20:38
 56/57 anonim ***** válasza:

Igen!IGEN!

Nagyon várom!

Szeretem ezt az ünnepet!Sajnos sok helyen már csak az ajándékozásról szól.....

Nekem mást jelent!Jézus születése,a szeretet ünnepe!

Sokan elfelejtik ezt!

Én nagyokat nyelve könnyeimet tudom csak adni a családnak és a szeretetemet.

Most mondtak fel a munkahelyemen,van egy szép jelzálogom,két lányom(15és18évesek),egy szalagavató előtt állok,és a párom is munkanélküli!

Nem könnyű.Senkinek sem.Mindenkinek meg van a maga gondja és mindenkinek a sajátja a legnagyobb!

Próbáljuk a gondokat 1-2 napra nem eszünkbe juttatni és élvezni a szeretet ünnepét a család szeretetét addig amíg még tudjuk azt élvezni!Elfelejtenek az emberek mosolyogni amit nem is róhatunk fel ebben a válságos helyzetben,de a mosoly ingyen van és mindig visszatér hozzád!!!Én csak azt tanácsolom ha a mai napot nem mosollyal kezdted kezdj el gyakorolni holnapra!

Fel a fejjel!Lesz még jobb is!!! Rajtunk is múlik!!!

2009. nov. 11. 13:39
 57/57 anonim ***** válasza:

Igen nagyon.:)

1.össze írom egy CD-re a karácsonyi dalokat

2.megnézük a karácsonyi diszeket h elég lesz-e vagy nem törtek-e el meg azt is hogy idén milyen színű lesz a karácsonyfa

3.Megbeszéljük hogy valakit meghívunk-e valamelyik nap

4.össze állitjuk az előételt,másodikat,deszertett

5.Már most kitettünk pár csecsebecsét Pl: télapó..

6.Bevásárló körút ajándékok megvásárlása

2009. nov. 26. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!