Várjátok már a karácsonyt? Hogy készültök rá?
Én egyszer kb 15 évesen,pénzt kaptam karácsonyra,mert a szüleim már nem tudtak mit kitalálni.Hát annyira szörnyen azóta se éreztem magam...Eldöntöttem,hogy a pénz nem teszi tönkre az ünnepet,de ez nem csak karácsonyra igaz,hanem úgy általában,szülinap meg a többiek.
Amikor azon gondolkodok,ki minek örülne,nem pedig egy újabb drága holmira mondhassa,hogy köszönöm...
Vettem már olyan ajándékot,amit még most is,egy év után is emleget az unokatestvérem,pedig 250 Ft volt...
Nagyon.
Végre együtt leszünk a családdal. Eljönnek a szüleim, a testvéreimmel, az anyósomék és a sógorom. Mindig jól érzi magát nálunk mindenki, remélem, most is így lesz.
Összeírom, hogy kb. kinek, mit adjunk ajándékba, piacon, olcsó boltban vásárolok, anyósomék rokkantnyugdíjasok, nagyon nehezen élnek, nekik összeállítunk egy hasznos (mosópor, tartós élelmiszer stb.) csomagot. A menü egyszerű, de finom lesz.
Már eltettem a most kapott étkezési jegyeinket, 2x6000 Ft, és kaptam 7000 Ft-os ajándékutalványt is. Ebből fogunk a páromnak egy szép új kabátot venni. Ehhez még hozzájön a decemberi utalvány is, 24000 Ft elég lesz arra, hogy a plusz ételmennyiséget, ajándékot megvegyük. A mi évünk sem alakult a legjobban, de nekem nem kell ajándék, csak együtt lehessünk egy kicsit.
Nagyon-nagyon várom.Mi a családban nem veszünk ajándékot,csak a gyerekeknek.
Vacsora Anyuéknál lesz.25-én és 26-án,pedig rokonlátogatás.Ezt nagyon szeretem,mert ilyenkor mindenkivel tudok találkozni,akivel egyébként csak nagy ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!