Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Várjátok már a karácsonyt?...

Várjátok már a karácsonyt? Hogy készültök rá?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 12:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
66%
Én várom! Előre megjósolom a pontomat, amiatt amit írok... hát én eddig bármit kaptam, mindig örültem neki. Végülis csak az volt a lényeg, hogy "bontogathassak" a fa alatt. Idén apunak jött pluszba egy munkája és 150 ezere forintot kap érte! Hát nem tök jó? :D Én motoros cuccot kapok. De amúgy imádom az időszakot, mert mindenkit meglátogatunk, forraltbor néha-néha itt-ott :D
2009. nov. 8. 15:27
 32/57 anonim ***** válasza:
92%
Hát, igen, megértem, ahol vannak kisgyerekek, ott valóban élmény a karácsony. És akik a rokonokat meglátogathatják ilyenkor azoknak is. De akinek nincs kicsi gyereke, és a rokonság sem jön megy, azoknak ugyan olyan nap mint a többi. Mivel mi nem megyünk soha sehová, igy nem várom.
2009. nov. 8. 15:37
 33/57 anonim ***** válasza:
92%
Nem! Táplálkozási zavarokkal küzdök és ilyenkor rengeteg a kaja stb....szóval nem :'(
2009. nov. 8. 15:47
 34/57 anonim ***** válasza:
81%
Többnyire pont ez a probléma,hogy sokak csak a pénzre gondolnak karácsonykor.Nem az számít,inkább az,hogy együtt legyen a család.Más nem is érdekel.Álljon mindenki így hozzá és akkor már nem is olyan szörnyű ez az ünnep!Ez főként azoknak szól,akik azt írták,hogy nem várják mert nincs pénzük!
2009. nov. 8. 16:06
 35/57 anonim ***** válasza:
83%
Nem várom, mert most még fontosabb, hogy legyen egy biztos munkahelyem, ami jelenleg nincs. Addig meg nem tudok nyugodt szívvel másra koncentrálni.
2009. nov. 8. 16:08
 36/57 anonim ***** válasza:
92%
a téli szünet miatt várom.
2009. nov. 8. 16:09
 37/57 anonim ***** válasza:
93%

én már írtam ide.

mi ketten vagyunk anyuval. nincsenek rokonok, őgyh nem megyünk sehová, nem is jönnek hozzánk.de mi együtt vagyunk és az a lényeg.

2009. nov. 8. 16:18
 38/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem várom. Nem is készülök rá.
2009. nov. 8. 16:22
 39/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem várom. :(
2009. nov. 8. 16:24
 40/57 anonim ***** válasza:
81%

Ha kiderül, mi lesz a holnapi állásinterjú eredménye, meg a jelenlegi 4 órás melóm marad-e vagy nem, akkor majd kiderül, fogom-e jobban várni, mint most. Már írtam, de most végigolvastam a válaszokat is. Sokan írták, hogy nem a pénzről szól, meg minden, hát azért annyiban kell a pénz, hogy ne azon kelljen gondolkodni, hogy ajándékokra-sütire költöm, vagy a TB-re, mert nem kapnék munkanélküliként ellátást, mert nincs annyi munkaviszonyom a legutóbbi munkanélküliség óta, amire járna. Szóval én magam szoktam meglepetéseket készíteni, mert nincs pénzem vásárolni mindenkinek, akinek szeretnék ajándékot adni, és ez zömében süti, vagy valami, ami tömegesen elkészíthető olcsón, mégis mutatós. Eddig sikerült, csak eddig nem voltam olyan problémás munkaügyi helyzetben, mint az utóbbi 1 évben, és ez megnehezíti a dolgomat. Nyáron voltam utoljára munkanélküli, és majdnem belebetegedtem idegileg, most csak arra tudok gondolni, hogy ne legyek megint munkanélküli, addig nem tudok az ünnepre koncentrálni, míg ez a helyzet labilis. Szóval értem én azokat is, akik tudnak ünnepelni, de nekik biztos nincsenek most ilyen gondjaik, és ünnepeljenek is, csak azért próbáljátok megérteni a másik oldalt is, akiknek most ez gondot okoz.

Számomra a karácsony amúgy Jézus születésének az ünnepe, az ajándékaim azért is jelképesek, mert nem a pénzt hozta ő sem, hanem valami kézzel nem foghatót, ami mégis eszmei értékben többet ért, mint a földi vagyon, szóval lehet, hogy nem érnek anyagilag olyan sokat az apróságaim, de minden szeretetem benne van, csak most előbb legyen tuti a munkám, és legyek nyugodt, mert csak akkor tudok megfelelően készülődni majd. Addig nem várom.

2009. nov. 8. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!