Várjátok már a karácsonyt? Hogy készültök rá?
Augusztus óta!:D
Nem lesz sok pénzünk, ez lesz életem legszegényebb karácsonya az tuti, méghozzá jelentős lesz a visszaesés, de mindent meg fogok tenni, hogy anyukámnak széppé varázsoljam!:D Szeretném, ha végre lenne karácsonyi hangulata. Már tervezm a menüt az ajándékokat és a fát is.:)
Remélem minden fontosra lesz pénz!
Igen.
Már évek óta okosan csinálom.Lassan készülök rá. Vagy is elkezdem azon törni idöben a fejem kinek mit vegyek. Pl anyukáméknak elromlott épp valamijük és ondtam hogy a Jézuska tölem majd újat hoz nekik. Anyosóm ágynemüt nézegetett egyik nyár végi bevásárlásunknál, így mondtuk neki hogy mi szeretnénk karácsonyra így azt venni.
A gyerekek tudom mit szeretnének, így minden reklám újságot végig nézek, mert ha látom hogy valahol olcsobb (tudom mennyibe kerülnek ezek a dolgok) akkor ott megveszem. Pl múlthéten már vettem is egy 1600 darabos legot így. Páromnak még nem 100% de idén neki is több ötletem van. Pénzt már évek óta elöre gyüjtöm. Szeptembertöl arra kézsülök hogy karácsony nagyobb kiadás lesz. vagy is összel így kevesebbet költünk étteremre, mozira. mivel már novemberben elkezdem az ajádnékok megvételét, így nem nagy teher decemberre.
elöre megnézem idén milyen mézeskalácsot akarok sütni, beszerzem a hozzá valókat. szóval tudatosan készülök.
a gyerekek nálunk amúgy sem kapnak szinte semmit évközben. mármint játékot. mindig meg van mire kapják. nyáron van mx hogy új medence, de az is már elöre megfontoltan vesszük. így ök is várják, és amit kapnak az mindig minöségi. inkább egy kisautót kapjon nagyitól mint egy szett trágyát.
Igen!
De nem azért,mert gyerek vagyok és az ajándékok de jók lesznek.Sokkal inkább azért,mert ebben a rohanó világban csak alkalmakkor tudunk találkozni a rokonokkal és tavaly jöttem rá,hogy minden ajándéknál szebb az,ha együtt vagyunk karácsonykor:)
Imádom a karácsony illatát,a mézeskalács és bejgli,a fenyőfa illata:) Varázslatos:D
Persze próbálok ajándékokra is úgy készülni,mint minden másra.Már most azon gondolkodunk nővéremmel,hogy mit vegyünk a szüleinknek:) idén közös ajándékot adunk nekik:D
Tudom,hogy a szüleimnek már az is nagy öröm,ha gondolunk rájuk,mondunk 1-2szép gondolatot karácsonykor,de ennek ellenére szeretnénk olyan ajándékot adni aminek biztos,hogy örülnek és kicsit nagyobb értékű(szóval nem az a tipikus ajándék:füstölő,gyertyatartó,illatos gyertya).
14/L,a nővérem pedig 18/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!