Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem meg fogok bolondulni...

Úgy érzem meg fogok bolondulni. én ezt már nem bírom! Felnőttek, adnátok tanácsokat mit tehetnék? 15/L

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 15 éves lány vagyok. anyukámék 12 éves koromban el váltak anyu el költözött az alföldre 220 km-re és vele mentem...vele laktam 2 évig és nem szerettem ott lenni így vissza költöztem apukámhoz a dunántúlra. Apukámnak már a kezdetektől kezdve van egy "barátnője" eleinte ilyen nyalizós volt meg normális am 32 éves...1 éve sem voltak együtt, de szépen teherbe ejtettette magát...ugyh van egy hugom aki októberben lesz 1 éves...de amióta ez anő teherbe esett...tiszta bolond..ki nem állhatom rühellem....azzal kezdődött az egész hogy elvették a szobámat...apu azt mondta az a szoba mindig az enyém lesz és elvették..mert ő terhes és neki a másik ágy nem volt kényelmes....nekem meg szét ment a hátam a másik ágyon...azzal kezdődött, hogy szépen ki túrtak a helyemről....amióta meg megszületett ez a gyerek semmit nem csinál ez a nő...se takarítás se főzés se semmit csak egész nap mos....de egész nap megy a mosógép én meg este 10 után vagy reggel 5 kor amikor felkelek akk kapcsolhatom be a mosógépet....a ruhaszárítómat amit apa vett külön nekem azt is elvette és nem adja vissza...folyamatosan le veszi róla a ruháimat...ha haza jövök a suliból már hulla vagyok...7-8 óráim vannak és multkor is akartam menni fürdeni meg hajat mosni és akk be megy elém.....de ő egész nap itthon van és semmit nem csinál..nekem meg van egy fárasztó napom és kipihenni sem tudom magam....és semmi költségbe nem száll bele...se rezsi se kaját nem vesz hűtőbe se semmi....apu meg felelőtlen és soha semmi kaja nincs itthon pedig lenne rá pénze...én kell finanszírózzam magamnak a kaját....nevetséges ami nálunk folyik...és úgy érzem ellenem akarja aput "uszítani" úgy érzem apu életébe már csak ez a nő meg a gyerek van....és idegesít ez az egész és nagyon fááj :((( anyu is nagyon hiányzik :((( borzalmas ez a nő és szégyen az ami nálunk folyik...úgy érzem teljesen ki vagyok túrva mindenből....nagyon utállom ezt a nőt, tegnap arra is gondoltam, hogy elköltözök mamámékhoz....legalább 1 hónapra...nem bírom el viselni őket kérlek adjatok tanácsot!! előre is köszönöm :((
2013. szept. 17. 15:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

Ne hisztizz már ennyit, hanem segíts neki.

Ahol kisbaba van a háznál, ott nincs mindig a legnagyobb rend. Kúszik-mászik, pakolgat, szétpakol. Összeeszik, összehány, ... Tehát kb. egész nap pakolsz utána. Ha alszik, csak akkor tudsz csinálni valamit.

Azért 15 évesen már te is elég nagylány vagy, hogy megfogd a porszívót vagy megfőzz.

2013. szept. 17. 15:40
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen én is szoktam főzni meg takarítani :D mert ő semmit nem csinál egész nap :D arról nem beszélve ha megyünk valahova 2 órákat kell rá várni míg elkészül...ja és nekem céljaim vannak, tanulni fogok nem neki segíteni...ő akart ennyire gyereket....
2013. szept. 17. 15:42
 13/27 A kérdező kommentje:
És főzni meg takarítani...ő egész nap itthon van :DD én reggel 5 kor felkelek...fél 7 kor el indulok...és este 6 kor érek haza....ilyenkor hullaság van és fáradtság....és még tanulni is kell....és nem akkor akarom ki mosni a ruháimat amikor fel kelek azaz reggel 5-kor...nevetséges....apu meg nem tesz rendet és ebből van nekem elegem
2013. szept. 17. 15:47
 14/27 anonim ***** válasza:
15%

Majd megtudod, ha gyereked lesz. De teljesen mindegy, mennyire hisztizel.

Ő az apukád új társa, az apukád másik gyerekének az édesanyja. Nem pedig egy nő.

Kisbabája van, aki a testvéred. Akivel most sokat kell törődnie, foglalkoznia.

Sokat kell várni rá amíg elindultok? Hát igen, a gyereket útra készre kell tenni, megetetni előtte, összepakolni neki, és csak utána tudtok elindulni.

De majd 10 év múlva gondolj vissza erre a hisztire, amikor te pelenkázod a gyerkőcöt, közben próbálod melegíteni az ételét, és kiszedni a lejárt mosást, miközben a gyerek éppen leejtette a játékát, ami szétgurult a szőnyegen. :D

2013. szept. 17. 15:47
 15/27 anonim ***** válasza:
34%

Én alapvetően veled értenék egyet, mert ismerek néhány tényleg nagyon lusta, elviselhetetlen kisbabás anyukát és tudom, hogy ilyen létezik.

Viszont a stílusoddal szörnyen unszimpatikus vagy. Előadtad a szenvedést, hogy megőrülsz, aztán folyton neked áll feljebb, nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni azért, hogy jobban legyél. Tudom, hogy rosszul esnek ezek a dolgok, amiket a mostohaanyád művel veled, viszont a helyedben szinte bárki inkább elköltözne 220 kilométerre és hagyná ott a jó sulit, mint hogy elviselje ezt a folyamatos tortúrát.

Ráadásul privát üzenetekre itt válaszolsz, ez felháborító.

Jelentem a kérdést, a moderátorok eldöntik, hogy trollkodsz-e.

2013. szept. 17. 15:51
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként hogy érsz haza este 6-ra? Ha 7-8 órád van, azok 14:20, 15:00-kor véget érnek. Az utazás nem lehet 3 óra 10 kilométerre.
2013. szept. 17. 15:53
 17/27 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a stílusomért, de nekem ez nagyon fáj és rosszul esik...és tényleg nem tudjátok miben vagyok...és én nem akartam kistesót...de együtt lakunk..és folyamatosan én kell alkalmazkodjak hozzájuk és nekem ebből nagyon elegem van...://
2013. szept. 17. 15:53
 18/27 A kérdező kommentje:
Azért 6-kor érek haza mert el emgyek egy ismerősömhöz egy kicsit, mert már nem szeretek haza jönni se...meg angol továbbfejlesztésekre járok és kémia kísérletezés órára
2013. szept. 17. 15:56
 19/27 anonim ***** válasza:
30%

Mivel gyermek vagy meg, igy neked kell alkalmazkodnod, az mostoha anyad egy felnott no, a gyermeke a te testvered, tehat egy csalad vagytok!

Probald meg azt, hogy csak onmgaddal foglalkozol, hetvegen atmesz a nagyszulokhoz pl., s a barataiddal kozos programot csinaltok, torekedj arra, hogy minnel kevesebbet legyel otthon pl.

itt a megoldast neked kell megtalalnod!

2013. szept. 17. 16:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam...én el hiszem, hogy nem könnyű neki...de úgy érzem apu csak őket szereti engem már nem...s ő akarta azt h visszajöjjek...amúgy nagyon sokat vagyok a barátaimmal...és megfogadtam, hogy csak saját magammal fogok foglalkozni...de ez akk sem jó...megbeszéljük h elindulunk este 7 órakkor és el indulunk fél 11 kor multkor is ez volt....akk ha el alszik a pici onnantól be se lehet tenni a kocsiba...olyan hülye szokásai vannak h nagyon....és velük lakok...és rossz ez így nagyon...bele szól mindenbe...be jön a szobámba...és ők egyáltalán nem alkalmazkodnak hozzám...én is fáradt vagyok már ilyenkor meg nyűgős vagyok...és tiszta ruhákba akarok én is járni...itthon van egész nap..és egész nap mos..megtehetné ha este haza jövök akk ne ő indítsa el a gépet...meg a stb...de m1 már nem is érdekel....
2013. szept. 17. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!