Mit tennétek? Tanácsokat kérnék, komolyra vegyétek légyszi.
Ha a vállalkozás ötletét életképesnek látod és a megfelelő értékben tulajdonjogot is kapsz benne, döntési lehetőséggel természetesen, akkor igen.
Ha csak azért tennéd, hogy a család leszálljon rólad, mert ezzel nyaggatnak, akkor nem.
Mindkét esetre igaz viszont: ügyvéddel konzultálva, mindent lepapírozva, teljesen hivatalos módon intézd az ügyeidet!
Köszönöm a válaszokat.
Hát igen... lehet, hogy bizalmatlan vagyok.
Nem nyaggatnak a szülők. Elvileg a jobb megélhetőség miatt is mennénk.
Hogyan kell lepapírozni? Így már házasság után is lehet? Mit kell írni? Az ingatlan értékét vagy, hogy van egy ingatlan?
A tulajdonjognál hogy illik? Az alap az én lakásom lenne a többi hitel, amit már ugye közösen fizetnénk....
Hat en a helyedbe nem adnam el. En kulfoldon lakok es a magyarorszagi hazam kivan adva alberletbe.
Mar azzal elarulod magad, ha azt kerdezed,h "Bízzak benne?"
Igy nincs mire alapozni. Semmikep se adnam el. Es en is osztom, h anyosektol jobb 100km+-re lakni! :)
Ügyvédet keress meg, mint ahogy már írtam is. :) Lehet, hogy most fáj kiadni a pénzt a munkabérére, de milliós veszteségektől kímélheted meg magad vele.
Még ha konkrét kérdésed nincs is, tanácsért is mehetsz hozzá, mik a helyzet buktatói, hogyan kerülheted el őket. Erre ne sajnáld a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!