13 éves vagyok és a lánytesóm 16. nem jövünk ki jól. Miért nem? Tanácsokat kérnék, LÉGYSZI SEGÍTSETEK (többi lent)
Nekem a nővérem 5 évvel idősebb de kb 16-17 éves koráig utált engem. Mindig árulkodtam meg ilyenek :D
Sose lehetett minket egyedül itthon hagyni mikor kisebbek voltunk mert kékzöldre vertük egymást, egyszer majdnem kirugtam a (csont) fogát. Aztán valahogy javult, de nem tudom, hogy hogy. Ma már elmond nekem titkokat meg tök jól kijövünk, pár éve nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kapcsolatunk lesz főleg, hogy utált. Ha tudod, hogy mit nem szeret benned próbálj változni de nem biztos, hogy úgy jó lesz mert szerintem ehhez ő is kell. Próbálj vele beszélgetni valahogy. Biztos van valami ami mindkettőtöket érdekel vagy segíteni tudtok egymásnak.
15/L
nekem ugyan úgy mint neked 3 évvel idősebb nővérem van, én most 21, ő 24
amikor annyi idősek voltunk mint ti most, mi is állandóan veszekedtünk, szüleink a hajukat tépték miattunk, olyan dolgokat vágtunk egymás fejéhez, hogy hihetetlen...
egyszerűen nem tudtunk nemhogy kedvesen, de még átlagosan, közönyösen se kommunikálni, a tizenéves korunk abszolút így telt el
nagyjából 3 éve, hogy megváltozott ez, úgy magától, észre se vettük, de egyre több közös programot tudunk szervezni 2-esbe is (mozi, vásárlás, sütés-főzés anyuéknak stb) szüleink nélkül (azelőtt egy légtérbe se voltunk úgy hogy csak 2-en)
ma már normális a kapcsoltunk és egy csomó mindent megbeszélünk
persze hogy vannak viták most is, de érettebben kezeljük
szóval szerintem ez a korotokkal jár és kinövitek
A válasz egyszerű:
Te 13 éves vagy. Ha beléptél a pubertásba, épp csak elkezdődött. Ő 16 Lassan túl van rajta, és mindjárt felnőtt.
Nem vagytok egy korosztályban (még). Te az ő szemében egy idegesítő húgi vagy, aki csak púp a hátára.
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy egy 13, és egy 16 éves gyerek között nagyobb a különbség, mint a 16 és a 19 évesek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!