Szerintetek én vagyok "beteg" vagy túl hangos a vészcsengő? SEGÍTSETEK!
Az a gondom,hogy van egy nagyon aranyos barátnőm.Családja van,nekem is.Sajnos ő férjével nagyon nagyon rosszul él,de még nem tud hova menni,hát marad és tűr.A férjem akivel nekem viszont annál jobb a kapcsolatom,nagyon sajnálja és többször mondogatja,hogy a legszívesebben magunkhoz költöztetné.A baráti kapcsolatuk egyre szorosabbá válik többször átmegy a barátnőmhöz egy cigire kávéra,amikor a férj dolgozik,én a minap nagyon kiakadtam és szóltam neki,hogy ez nekem nagyon nem tetszik.Erre kiakadt,hogy beteg vagyok,ha azt gondolom megcsal és pont a barátnőmmel..? stb.Ma a férjem vitte be a városba reggel autóval,majd jön a barátnőm a mi autónkkal,hogy odaadta a férjem és majd ő bemegy érte,ha végez a munkahelyén.A barátnőmön combnál felvágott szoknya volt,pedig soha nem öltözik kirívóan.Én benne vagyok a házasságomban ami valóban jó buli jó együtt és tudom,hogy nem akar megcsalni,de hülye sem vagyok és tudom miként működnek a férfiak a 3.babánkat várom boldog vagyok,de most iszonyúan dühös és hatalmas patáliát fogok csapni,de nem is tudom,hogy van-e miért?!
Ti külső szemmel,így leírva,hogyan látjátok?
Furcsa mindenképp.
De ne patáliát csapj, hanem próbálj meg leülni a férjeddel és hangos szó nélkül megbeszélni. Mondd el neki, hogy te szereted mindkettőjüket, azonban az nem esik jól, hogy a barátnőddel ketten ilyen jól elvannak, programokat csinálnak stb. Kérd meg,hogy akkor legyenek együtt, ha te is tudsz menni velük, végülis a te barátnőd, nem a férjedé. A barátnőd meg kicsit furcsa, hogy a férjedet tekinti "barátjának" nem téged, aki pedig eredetileg az vagy.
Szerintem nem vagy beteg. Nekem sem tetszene, sőőőt...
Egyébként a szüleim házassága pont a barátnőn bukott meg. Anyám köpni nyelni nem tudott mikor kiderült, hogy apám a szomszédasszonnyal, anyám barátnőjével lépett félre. El is váltak. Figyelj oda mindkettőre!
Nem csak a férjednek, de a barátnődnek is illene parancsolnia magának. Innentől kezdve nem is biztos hogy a barátnőd az aki otthon tűr, lehet szegény férje az.
Semmi dolga a férjednek a barátnőd lakásában, a barátnődnek ebben nem is illene részt vennie.
Menjen el a saját férjéért a saját autójával.
Ő a nagyon aranyos barátnő? Érdekes hogy a nők milyen sokféle értelemben képesk használni az aranyos kifejezést.
Nagyon is jól szól az a csengő, főként azért, mert ha jól értem, éppen állapotos vagy. Ez kiváló alkalom olyan embernek, aki nemileg hajt rá a másikra.
A barátnőd egy riherongy k@rva, akinek a házassága is valszeg azért van gallyon, mert ilyen ember. A férjedet állítsad le szépen, ne patáliát csapj, hanem beszélj vele, a bartánőddel dettó, és ezzel párhuzamosan a barátnődet rúgd ki szépen az életedből. Egyszer s mindenkorra. Különben azt veszed észre, hogy mire megszületik a harmadik elvált nő leszel, három kicsivel, a házasságod romjain.
Egy férfira mindig tudni kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!