Szerintetek én vagyok "beteg" vagy túl hangos a vészcsengő? SEGÍTSETEK!
Az a gondom,hogy van egy nagyon aranyos barátnőm.Családja van,nekem is.Sajnos ő férjével nagyon nagyon rosszul él,de még nem tud hova menni,hát marad és tűr.A férjem akivel nekem viszont annál jobb a kapcsolatom,nagyon sajnálja és többször mondogatja,hogy a legszívesebben magunkhoz költöztetné.A baráti kapcsolatuk egyre szorosabbá válik többször átmegy a barátnőmhöz egy cigire kávéra,amikor a férj dolgozik,én a minap nagyon kiakadtam és szóltam neki,hogy ez nekem nagyon nem tetszik.Erre kiakadt,hogy beteg vagyok,ha azt gondolom megcsal és pont a barátnőmmel..? stb.Ma a férjem vitte be a városba reggel autóval,majd jön a barátnőm a mi autónkkal,hogy odaadta a férjem és majd ő bemegy érte,ha végez a munkahelyén.A barátnőmön combnál felvágott szoknya volt,pedig soha nem öltözik kirívóan.Én benne vagyok a házasságomban ami valóban jó buli jó együtt és tudom,hogy nem akar megcsalni,de hülye sem vagyok és tudom miként működnek a férfiak a 3.babánkat várom boldog vagyok,de most iszonyúan dühös és hatalmas patáliát fogok csapni,de nem is tudom,hogy van-e miért?!
Ti külső szemmel,így leírva,hogyan látjátok?
Ez nekem sem tetszene.
Sot, belegondolva: a ferjemnek sem tetszene, ha akar baratkent, akar csak oszinte segitokesz szandekkal elkezdenek ennyi idot tolteni es foglalkozni az o legjobb baratjaval. Pedig o nem feltekeny ember altalaban, de biztosan nem nezne jo szemmel.
hát lehet naiv vagyok,de az én férjem is kávézott,cigizett a barátnőmmel,mikor én is és az ő párja is dolgoztunk.Soha nem fordult meg a fejemben,h megcsalna vele..Benned viszont a tombolnak most a hormonok,lehet,h semmiségeket is túl soknak veszel..Barátnődnek mi dolga volt a városban?Ha mondjuk egy nagybevásárlás,az én férjem is odaadta volna a kocsit,hiszen ne cipelje már a dögmelegben a karton vizeket,neki meg úgy is csak este kell az autó,hát menjen érte...Barátnőd is kapásból szólt,h nála az autó,nem titkolózott...
Mondom,lehet én vagyok a naiv,te biztos jobban belelátsz,de én a leírtak alapján nem lennék féltékeny...de neked kell tudnod...
Utolsó. Alapvetően úgy van,hogy valóban nem kell rögtön féltékenynek lenni, az nem szül semmi jót. Azonban vannak itt olyan intő jelek, amik szerint a barátnő rámozdult a férjre. Lásd: nem szokott kihívóan öltözködni, de amikor a férjjel mennek valahová, akkor felveszi a combvillantós szoknyáját. Ez már önmagában bicskanyitogató, ugyanis lerí róla, hogy akar valamit. És ez attól teljesen független, hogy a férj akar-e valamit tőle vagy nem. A nő akar. És emiatt a nőtől meg kell szabadulni. Ha a férjnek van esze, akkor röhög rajta egy jót, de azért a kérdező jogosan fél, hogy nem ez történik.
Én azt mondanám a barátnőnek, hogy megyek velük. Abból is sok minden kiderül, hogy hogyan reagál.
nekem ez az autós dolog ütötte meg a szememet nagyon.
nos, most szereztem jogsit, szinte a párom tanított, milliószor ült már mellettem mikor vezettem, mégis egy nap, mire kisírom tőle a kocsit, ha olyan helyre kell mennem, ami BKV-val színtiszta szopi.
azért az fura, hogy csak úgy önmagától odaadta egy olyan embernek az autóját, akit még csak vezetni sem látott előtte.
nem lennék a helyedben, mert ez már több mint gyanús.
inkább külön kéne őket leültetni, minden előjel nélkül, és kifaggatni. ha ketten kétfélét mondanak, akkor az gáz, és jogosan szól a vészcsengő. ha már megtörtént a baj, akkor sokat nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!