Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok "beteg"...

Szerintetek én vagyok "beteg" vagy túl hangos a vészcsengő? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Az a gondom,hogy van egy nagyon aranyos barátnőm.Családja van,nekem is.Sajnos ő férjével nagyon nagyon rosszul él,de még nem tud hova menni,hát marad és tűr.A férjem akivel nekem viszont annál jobb a kapcsolatom,nagyon sajnálja és többször mondogatja,hogy a legszívesebben magunkhoz költöztetné.A baráti kapcsolatuk egyre szorosabbá válik többször átmegy a barátnőmhöz egy cigire kávéra,amikor a férj dolgozik,én a minap nagyon kiakadtam és szóltam neki,hogy ez nekem nagyon nem tetszik.Erre kiakadt,hogy beteg vagyok,ha azt gondolom megcsal és pont a barátnőmmel..? stb.Ma a férjem vitte be a városba reggel autóval,majd jön a barátnőm a mi autónkkal,hogy odaadta a férjem és majd ő bemegy érte,ha végez a munkahelyén.A barátnőmön combnál felvágott szoknya volt,pedig soha nem öltözik kirívóan.Én benne vagyok a házasságomban ami valóban jó buli jó együtt és tudom,hogy nem akar megcsalni,de hülye sem vagyok és tudom miként működnek a férfiak a 3.babánkat várom boldog vagyok,de most iszonyúan dühös és hatalmas patáliát fogok csapni,de nem is tudom,hogy van-e miért?!

Ti külső szemmel,így leírva,hogyan látjátok?

2012. aug. 7. 14:30
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Menj a barátnőddel a férjedért!!!
2012. aug. 7. 16:46
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem sem tetszene.

Sot, belegondolva: a ferjemnek sem tetszene, ha akar baratkent, akar csak oszinte segitokesz szandekkal elkezdenek ennyi idot tolteni es foglalkozni az o legjobb baratjaval. Pedig o nem feltekeny ember altalaban, de biztosan nem nezne jo szemmel.

2012. aug. 7. 16:58
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a férfi azt mondja a nőnek, hogy betegesen féltékeny, ott már érezhető a megcsalás szaga, hidd el nekem. Ha nem történne semmi köztük, nem lenne ilyen ideges miatta. Mindkettőjükkel el kéne beszélgetned. Majd írd, mi történt, nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre!
2012. aug. 7. 17:02
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel. :( Én biztosan a barátnőmmel mentem volna a férjemért és figyeltem volna a reakcióikat.
2012. aug. 7. 17:05
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is megerősíthetem amit a többiek írtak.Menj csak a "barátnőddel".Az "aranyos barátnők" a legaljasabbak!Pont azért akar közétek állni,mert neki rossz a házassága.A tiétek meg jó!Beszélgess el velük,arra vigyázz,hogy ne legyél házsártos.Nehogy az legyen a gond,hogy te marod el.Titokban figyelj meg mindent!!Ügyes vagy te!!
2012. aug. 7. 17:13
 26/42 anonim ***** válasza:
76%
Lehet,hogy primitív vagyok,de én helyedben megrángatnám a barátnőm haját.
2012. aug. 7. 17:43
 27/42 anonim ***** válasza:
17%

hát lehet naiv vagyok,de az én férjem is kávézott,cigizett a barátnőmmel,mikor én is és az ő párja is dolgoztunk.Soha nem fordult meg a fejemben,h megcsalna vele..Benned viszont a tombolnak most a hormonok,lehet,h semmiségeket is túl soknak veszel..Barátnődnek mi dolga volt a városban?Ha mondjuk egy nagybevásárlás,az én férjem is odaadta volna a kocsit,hiszen ne cipelje már a dögmelegben a karton vizeket,neki meg úgy is csak este kell az autó,hát menjen érte...Barátnőd is kapásból szólt,h nála az autó,nem titkolózott...

Mondom,lehet én vagyok a naiv,te biztos jobban belelátsz,de én a leírtak alapján nem lennék féltékeny...de neked kell tudnod...

2012. aug. 7. 18:09
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Alapvetően úgy van,hogy valóban nem kell rögtön féltékenynek lenni, az nem szül semmi jót. Azonban vannak itt olyan intő jelek, amik szerint a barátnő rámozdult a férjre. Lásd: nem szokott kihívóan öltözködni, de amikor a férjjel mennek valahová, akkor felveszi a combvillantós szoknyáját. Ez már önmagában bicskanyitogató, ugyanis lerí róla, hogy akar valamit. És ez attól teljesen független, hogy a férj akar-e valamit tőle vagy nem. A nő akar. És emiatt a nőtől meg kell szabadulni. Ha a férjnek van esze, akkor röhög rajta egy jót, de azért a kérdező jogosan fél, hogy nem ez történik.

Én azt mondanám a barátnőnek, hogy megyek velük. Abból is sok minden kiderül, hogy hogyan reagál.

2012. aug. 7. 19:20
 29/42 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet,nem lennék a helyedben.Kitartás remélem kiderül, hogy mi a helyzet!
2012. aug. 7. 20:44
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez az autós dolog ütötte meg a szememet nagyon.

nos, most szereztem jogsit, szinte a párom tanított, milliószor ült már mellettem mikor vezettem, mégis egy nap, mire kisírom tőle a kocsit, ha olyan helyre kell mennem, ami BKV-val színtiszta szopi.

azért az fura, hogy csak úgy önmagától odaadta egy olyan embernek az autóját, akit még csak vezetni sem látott előtte.

nem lennék a helyedben, mert ez már több mint gyanús.

inkább külön kéne őket leültetni, minden előjel nélkül, és kifaggatni. ha ketten kétfélét mondanak, akkor az gáz, és jogosan szól a vészcsengő. ha már megtörtént a baj, akkor sokat nem tehetsz.

2012. aug. 7. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!