Van akinek a férje akkor sem tesz elé kaját, ha beteg?
Figyelt kérdés
Mármint a feleség... és legyengült, és nagyon nagy szüksége lenne az ételre.2012. júl. 15. 15:00
2/18 A kérdező kommentje:
És egész nap otthon van a férj, és nem is egy tapló, és mégsem...
2012. júl. 15. 15:10
5/18 anonim válasza:
Azért van különbség aközött, hogy legyengült és, hogy nincs se keze se lába... persze, hogy bunkóság, az hát, de ha nagyon éhes vagyok akkor kimegyek és eszek egyedül, nem tudok mást tenni. Éhen nem fogok halni csak azért, hogy így bosszuljam meg:D vagy mit tudom én. Menjen és egyen az illető. ennyi.
6/18 anonim válasza:
Van, de ha nincs otthon kaja, van még egy opció, rendeljen netről a pasi.
7/18 omba válasza:
"És egész nap otthon van a férj, és nem is egy tapló, és" ...
mégis az!
8/18 anonim válasza:
Persze, hogy van nálunk senki sem szolgál ki senkit sem attól, hogy beteg... Max akkor ha valaki kér valamit, de egyébként semmi.
(Ha rólad van szó amúgy akkor szerintem ha már a netig eljutsz a konyhába is csak sikerül.)
9/18 anonim válasza:
Ha anya beteg akkor apa szokott főzni általában,ha nem akkor meg én megcsinálom
10/18 anonim válasza:
Szerencsére nincs ilyen ember a közelemben. talán a két kisebbik unokatesóm, de remélem, megjavulnak. Toll a fülébe az ilyennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!