A kutyámnak adtam pár napja, Pedigree rodeo nevezetu jutalomfalatot, rá 1 napra nagyon beteg lett több mint 10szer hányt, végül perfúziozni kellett, nagyon rosszul volt szegény, még azóta is diétás kaját kap. Irjak email a pedigreeseknek?
Én biztos ,hogy ezt nem hagynám annyiba!
Nem tudom mit lehet tenni,de szerintem egy e-mail nemtudom mennyit számít!De ne hagyd annyiba!
Nem tudom fel lehet-e ezért jelenteni meg hogy ki jönne ki jobban de háát...
Bocsi hogy nem segítettem,de ne hagyd annyiba!Mától mindenkinek mondom hogy soha ne vegyenek pedigreet mondjuk legalább a kutyát sikerült "megmenteni"!
HÜLYE PEDIGREE
ELSŐ VAGYOK: 150 € VOLT?
És tudod valahogy bízonyítani hogy a Pedigreej miatt történt?mert az egy dolog hpgy mi elhisszük de..
első vagyok: ha nem tudod bízonyítani akkor nem nagyon tehetsz semmit!
Mivel a Pedigree-j van akkora cég hogy nem fogja hagyni azt hogy (sajnos nincs bízonyíték) bízonyíték nélkül tönkre mennyen a "hírneve" szóval
Viszont az orvos mondta hogy a jutalomfalat miatt történt ez?Csak mert az én kutyám is evett ilyet de ki is jött és makk egézséges (egyszer evett csak) én elhiszem hogy az miatt!De nem lehet hogy valami vírus stb.?
Jobban van a kutyud?Gyógyuljon meg!
Az enyém Pedigree jutalomfalattól úgy fújódott fel perceken belül,mintha gyomorcsavarodása lenne.
Rohanás egy klinikára taxival,mivel nincs kocsink,UH,röntgen,injekcióban fájdalomcsillapítók és görcsoldók.
Kiderült,hogy erősen felgázosodott a jutifalattól.Sírt a fájdalomtól hangosan,pedig a bullterrier nem nyafogós fajta,biztos hogy erős fájdalmai voltak.
Előtte aznap még egy falatot sem kapott mást,és a jutifali elfogyasztása után 10 perccel már kezdett rosszul lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!