B: Beteg, kért a férjétől kaját, de az nem tesz elé.
A válasz a férj anyjánál van valószínűleg.
2012. júl. 15. 16:04
12/18 anonim válasza:
Ha beteg vagyok nem is kívánok semmit. A férjem nem tud főzni, csak azért mert én beteg vagyok, inkább ne próbálkozzon, mert nem akarom a romokat takarítani utána, ha rosszul sül el a dolog. Egy szendvics vagy egy müzli összedobása pedig rajtam sem fog ki még betegen sem, ha már az éhenhalás fenyeget. Szóval elém sem rak kaját a férjem, bár kb. 3 évente egyszer vagyok beteg, és akkor sem dönt le a lábamról. És még meg sem fordult a fejemben, hogy emiatt tapló lenne a férjem, valahogy eszembe sem jutott, hogy olyankor ki kéne szolgálnia.
2012. júl. 15. 16:06
13/18 anonim válasza:
Az én barátom nem tudott főzni, mikor megismertem, még tojásrántottát sem.
De mikor beteg voltam, akkor vett zacskós tyúkhús levest és azt "főzte" nekem, hogy minél hamarabb meggyógyuljak.
Ez olyan aranyos volt tőle. Pedig én pont nem számítottam erre, hisz főzni sem tudott.
Amúgy: kérj tőle. A férfiak leginkább ezt értik, a gondolatolvasást még nem fejlesztették tökélyre. Lehet nem tudja mit kell tenni ilyen helyzetben. Legközelebb tudja majd.
Ha kérés ellenére nem tette: akkor az tényleg taplóság.
2012. júl. 15. 16:42
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Ezek szerint ez sokaknak természetes, de sokaknak nem. Számomra sem. És mivel már meggyógyultam kedves kommentelő, miért ne jutottam volna el a netig.
2012. júl. 15. 17:04
15/18 anonim válasza:
Szerintem a természetes, ha beteg a pár egyik tagja, akkor a másik segít neki.
Ha nem tud főzni, akkor ne főzzön, de valamit "vadásszon".
2012. júl. 15. 17:20
16/18 Davina válasza:
Én most éppen kórházban vagyok, párom napi 10-12 órákat dolgozik,mégis tudott találni időt arra,hogy nekem főzzön és behozza a kórházba. Nem volt rá nagy szükség,mert rendesen kapok enni itt, de tudja mennyire szeretem amit főz,és meglepett vele. :) És szerintem az utolsónak van igaza,ha egy pár egyik tagja beteg,a másik segít. És fordítva!
2012. júl. 15. 18:25
17/18 anonim válasza:
Szerintem jó nagy idióta lehet az az ember,aki nyugodtan ledöglik a meccs elé,miközben a párja rosszul van.Az ilyen húzza le magát.
2012. júl. 15. 20:29
18/18 anonim válasza:
Van ilyen.
Bár az ilyenhez hozzá se mennék,kiderül ez már a kapcsolat kezdetén.
Nekem főz a férjem akkor is ha semmi bajom,havi 4-6 vacsit ő csinál (és elég sok egyéb házimunkát is) kérés nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!