Szerintetek én vagyok "beteg" vagy túl hangos a vészcsengő? SEGÍTSETEK!
Az a gondom,hogy van egy nagyon aranyos barátnőm.Családja van,nekem is.Sajnos ő férjével nagyon nagyon rosszul él,de még nem tud hova menni,hát marad és tűr.A férjem akivel nekem viszont annál jobb a kapcsolatom,nagyon sajnálja és többször mondogatja,hogy a legszívesebben magunkhoz költöztetné.A baráti kapcsolatuk egyre szorosabbá válik többször átmegy a barátnőmhöz egy cigire kávéra,amikor a férj dolgozik,én a minap nagyon kiakadtam és szóltam neki,hogy ez nekem nagyon nem tetszik.Erre kiakadt,hogy beteg vagyok,ha azt gondolom megcsal és pont a barátnőmmel..? stb.Ma a férjem vitte be a városba reggel autóval,majd jön a barátnőm a mi autónkkal,hogy odaadta a férjem és majd ő bemegy érte,ha végez a munkahelyén.A barátnőmön combnál felvágott szoknya volt,pedig soha nem öltözik kirívóan.Én benne vagyok a házasságomban ami valóban jó buli jó együtt és tudom,hogy nem akar megcsalni,de hülye sem vagyok és tudom miként működnek a férfiak a 3.babánkat várom boldog vagyok,de most iszonyúan dühös és hatalmas patáliát fogok csapni,de nem is tudom,hogy van-e miért?!
Ti külső szemmel,így leírva,hogyan látjátok?
adott a barátnőm, akit ismerek és szeretek...adott a völegényem, akit ismerek, szeretek és megbízom mindkettőjükben alapjáraton is...ha a barátnőm szorult helyzetben lenne, és a völegényem igy reagálna...nem, nem zavarna...engem nem zavar, ha pl összefutnának egy kávéra, cigire stb...feljöhet a barátnőm bármikor, ha nem is vagyok itthon, nyugodt szivvel hagyom kettesben a párommal...mert tudom, hogy soha de soha nem lenne köztük semmi...nem tenné meg ezt a barátnőm velem...egy pasi inkább...de még a páromra se vallana az ilyen viselkedés...ha mégis igy lenne, biztos vagyok benne, hogy barátnőm előbb vágná szájba, mint hogy kikezdjen vele, vagy hogy hagyja...mikor az én egyik nagyon jó barátnőm barátja mászott rám, elhajtottam...nem, én nem félnék...nekem nem jutna eszembe...pont emiatt...ismerem őket, szeretem őket, megbízom bennük...egyik se tenné...és nem is vonzódnak amúgyse egymáshoz....te látod, hogy ezelőtt pl férjednek mennyire tetszett a barátnőd....esetleg fordítva....én személy szerint nem félnék....persze ez nem jelenti azt, hogy másnál nem fordulhat elő...
23L
Sajnálom,és pont babásan.
Lehet h már volt valami közöttük sajnos:(Bele sem gondolnak mekkora fájdalmat okoznak.
Majd írj hogy mi történt!
Sziasztok!
Érdekesen alakult a tegnap délután..mire megjött a barátnőm maga voltam a megtestesült nyugalom,titokban és képzeletben veregettem a saját vállamat.Tudjátok van az a nézés amiben nagyon sok kérdés van,ami mellett nem lehet csak úgy elmenni..amint belépett a kapun rögtön észrevette,hogy baj van.Szerencsére hamarabb jött így nem kellett kapkodva nekiindulni a beszélgetésnek.Úgy döntöttem,hogy az egyenes út,és ha nem adok neki mellékszálakat amin elterelheti a dolgot,célravezetőbb csak egy szót mondtam neki,mesélj!Amikor elkezdett remegni és könnybe lábadni a szeme,akkor már tudtam,hogy valóban jól éreztem,De állítólag(cáfolni megerősíteni nem tudom) semmi nem történt habár ő is érzi,hogy túl mentek a sima barátság határán nem is akar a férjemtől semmit,nem akar elveszíteni és sajnálja,hogy eddig hagyta fajulni a barátságot,de higgyem el stb...
Elment,a férjemet is külön leültettem és próbáltam végig észben tartani,hogy felnőtt emberrel beszélgetek,nem hisztizhetek.Ő is hasonló dolgokat mondott,hogy tudja belátja ami sok az sok,és megígérte,hogy ezentúl visszavesz a dolgokból.Aztán átmentünk a barátnőmhöz és együtt is beszélgettünk az ő kapcsolatukról.A lényeg a szemembe egyik sem mondta,hogy bármi történt volna és egyiken sem lehetett észrevenni a hazugság árnyékát sem,nem volt sem pirulás sem hebegés, nem egymásra mutogattak nem néztek egymásra,de nem is kerülték egymás pillantását.Hiszek-e nekik?Még nem döntöttem el,csak azt tudom,hogy valami eltört és tudom,hogy a gondtalan életem a férjem oldalán véget ért.A bizalmat csak egyszer kell szétszaggatni.
Egy kedves válaszoló megkérdezte milyen kapcsolatban vannak a férjeink,nos ők nagyon jó cimborák.A férj? igen ő is észrevette,hogy nagyon barátkoznak ezért a tegnap este egész jó kis beszélgetősre sikerült.Kúltúrált felnőtt módon,de a barátnőm azt hiszem többé nem az.Megmarad valami felületes.."izé",ami idővel teljesen elkopik.És lehet hülye vagyok,de sajnálom,mert szerettem a barátnőmet,de a gyerekeim biztonsága jóléte,nekem mindennél fontosabb.De belegondolva,hogy a férjem legyen a barátnőm..?nevetséges.
Köszönöm mégegyszer a rengeteg választ és,hogy tudtok tanácsot adni egy teljesen idegen ismeretlen nőnek aki lélekben nagyon segítségre szorul.-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!