Adnatok nekem tanacsokat?
Figyelt kérdés
Anyukam semmiben nem bizik meg bennem ,amikor nem is hazudtam neki meg soha es szinte mindent el is mondtam. Nagyon hamar kiakad ram ,mindenki elott uvoltozik velem ,ami nagyon gaz. Jol tanulok jol sportolok viszonylag jol viselkedek (neha vannak velem azert problemak). Apukam meg mindig besertodik ram ,ha kicsit maskepp beszelek vele ahogy ,,kellene''. Legyszi irjatok tanacsokat!2013. febr. 26. 15:42
1/3 anonim válasza:
ez az egyik oldal
a másik anyukádé lenne, a harmadik apukádé
mindennek oka van
2/3 OMG! válasza:
Nem vagy egyedül. Az én anyukám mindig azt hiszi, hogy terhes vagyok, mert nagyon sokszor hányingerem van, meg azt hiszi, drogozok, iszok, cigizek, meg hogy a haverjaimhoz biztos csak azért járok hogy jól meg****... Bennem sem bíznak, pedig sose adtam rá okot. Az apukánk ezek szerint ugyan olyan, ha oszt mondom neki a telefonba, hogy "Mondjad?" Akkor felkapja egyből a vizet, múltkor ez miatt akart megölni, szó szerint.. :(
Próbáld velük megbeszélni. Egy anyukával könnyebben meg lehet beszélni a dolgokat, először próbálkozz nála, és ő meg beszéljen apukáddal. Mert ha tényleg semmi okot nem adtál arra, hogy ne bízzanak meg benned, akkor tényleg meg kéne ezt beszélni..
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi
2013. máj. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!