Üdv. Olyan problémával állok elétek, amire szeretnék esetleges tanácsokat, vagy esetleges megoldási lehetőségeket kérni.22 leszek idén, a barátnőm 19,5 hónapja vagyunk egy pár. A probléma az, hogy a párom édesanyja korlátozza folyamatosan Mit tegyek?
Öt hónap véleményem szerint nem túl sok.Bizonyára,amikor a szüleivel is jó kapcsolatod lesz megengedik,hogy együtt alhassatok.:)
A kérdésem,hogy hol szoktatok együtt aludni?
Próbáld megérteni az édesanyját is,bizonyára félti őt :)
nem biztos, hogy elég neki, csak gondolom, hogy még a szülei tartják el, ők iskoláztatják, adják neki a "kenyeret", így gondolom nem akar balhézni....
ha ez a helyzet, akkor megértem őt, és neked is támogatnod kellene, nem tehet róla, hogy az anyukája ilyen...
Nem tudom a barátnőd milyen idős és milyen típus. Én 22 éves vagyok és azért nem esne jól, ha a szüleim így lekorlátoznának, pedig velük élek, javarészt ők is tartanak el. Nem tudnám annyiban hagyni. Persze ha nagyon erőszakoskodnának, akkor nem tudnék mit tenni, de éreztetném a párommal azt, hogy én is többre vágyom, de sajna nem lehet...
Számomra az a fura, hogy ő ennyire beletörődik. Attól, hogy elfogadja a szülei döntését, még tudathatná veled, hogy ő is többre vágyna ha lehetne. Így legalább az az érzés nem merülne fel, hogy talán nem is akar többet veled lenni...
Megoldás szerintem erre nincs. Ha ő ennyire nem tud/akar változtatni, akkor nem nagyon tudsz sajna mit tenni.
szerintem ez azért van, mert a szülei nagyobb befolyással vannak rá, mint te. ami tulképp. teljesen normális, hiszen ők nevelték. feléjük lojális, és lehet, h neki ez az 5 hónap járás még nem olyan volumenű, h emiatt konfrontálódjon az ősökkel.
igazából ő egy atipikus kamasz, hiszen a legtöbb ilyen korú lány vérre menő vitát generál az anyjával-apjával, ha a pasijáról van szó. ami persze legyezgeti a fiatalember hiúságát, ám annál rosszabbul esik a szüleinek.
ha a barátnődnek ez így megfelel, akkor ne erőltesd a dolgot. főleg ha te vagy az első barátja. lehet, h később lazul a szigor. van egy tippem, h a lányt a tanulás miatt fogják ennyire, ami végülis jogos, az azért sokkal fontosabb mint a pasizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!