El szeretnék költözni itthonról! Mit tegyek? Tanácsokat kérek.
19 éves vagyok, a völegényemhez szeretnék költözni.
A családja eltartana engem. Itthon vannak problémák, anya nem akar elengedni , mert csak kihasznál engem.
Nekem kell takarítanom , etetnem az állatokat és még tanulnom is kéne mert idén érettségizek.
Tanácstalan vagyok , mert úgy érzem a családom nem támogat semmiben és ha segítek meg se köszönik.
Ez mind szép, de ingyen nincs semmi. Eltart a vőlegényed családja, de lesznek követelmények hidd el.
A gyerek neveléstől kezdve a nemi életen át akár a munkád megválasztásáig mindenben rád fog telepedni majd nem a régi hanem az új fogadott családod.
Nézd meg hány ilyen kérdés van.
"Az anyós tart el minket, most a gyerekem nevelésébe is belszól mit tegyek." és sorolhatnám kérdések is valahol ott kezdődtek ahová te éppen tartasz. Semmi sincs ingyen, mindennek van ára, csak kérdés mikor fizetjük meg ezt az árat.
Én szégyellném eltartatni magam.
Hacsak nem ütnek-vernek, biztos nem mennék más család nyakára élősködni. Még az is más, ha csak kettesben élnétek a vőlegényeddel, akkor az ő dolga, hogy mit csinál, de hogy betelepszel a családjához, még akkor is, ha ő jól keres, én szégyellném, hogy ott lakok egy gyakorlatilag idegen családnál, akik nekem senkik és eltartatom magam velük.
Szia!
Minden szavadból árad az éretlenséged!
Nem a 19 éved határozza meg, hogy elköltözhetsz otthonról. Hanem az, ahogyan gondolkodol róla.
Az összes otthoni problémádat és gyerekes gondolkodásodat beviszed egy számodra idegen családba. Szerinted tolerálni fogják nyafogásodat? Erre csak az anyukád képes. Ha nem tudsz jó kapcsolatban élni az édesanyáddal, aki 19 éve mos, főz, eltart téged, miért gondolod, hogy egy számodra ismeretlen "anya" megfelelő lesz.
Egyetértek a fenti véleményekkel. Még bőven otthon a helyed, és ha már eddig elmulasztottad, sürgősen kezdj bele hálás lenni az anyádnak és alakíts ki vele valódi lány-anya viszonyt, mert erre már nem sok időd maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!