Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljük át a hetet?...

Hogyan vészeljük át a hetet? Nincs semmi pénzünk. :S

Figyelt kérdés

Anyám barátja nem kapott még mindig fizetését. maszeknál dolgozik és be si van jelentve és nem hat rá semmi fenyegetés szép szó majd csak hétvégén adja oda a mult havi fizuját. Anyu és én is dolgozok,mega tesóm is. Anyu fizuja a lakáshitelre megy el,amit én adok az a számlák egy részére. A nővérem is ad le pénzt de nem tud annyit adni mert neki van egy 2 éves gyereke is és egyedül neveli.

Én már oda adtam azt a pénzt is amit meg szoktam tartani,kb 15 ezer Ft.-h a mult héten tudjunk enni,de már senkinek nincs semmi pénze...

Még jó h a gyerek bölcsibe van és ő legalább tud enni... Már mindenki tök éhes... :S alig várom menjek dolgozni,mert akkor legalább nem gondolok arra h éhes vagyok... messze van még az este 10 óra,akkor megyek...

Hogyan lehetne átveszélni ezt a hetet? Senkitől nem tudunk kölcsönt kérni,már próbáltuk. :( Olyan rossz

2009. okt. 26. 12:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
81%
Apádtól kérj egy ötezrest. ! Örökbe! Csak a gyereke vagy!
2009. okt. 26. 22:21
 52/60 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg add meg a számlaszámodat,ha néhányan utalnak rá akár csak fejenként 100Ft-ot is, már azzal is beljebb vagytok, és akkor ezt a hetet kihúzzátok ha okosan költitek el.

Először az jutott eszembe,hogy a címedet add meg hogy postán kldhessen bárki amit tud, de gondolom azt nem szivesen adnád meg...

2009. okt. 26. 22:40
 53/60 anonim ***** válasza:
71%
Sikerult valamilyen elelemhez jutnotok??? A picinek amugy ingyenes a bolcsiben az etel, ugye? A testvered is dolgozik? Kap gyerektartast legalabb?
2009. okt. 26. 22:43
 54/60 anonim ***** válasza:
Majd írj,már h mi van veletek, legalább a falu/város nevét írd meg,talán valakik tudnának segíteni akik a közelben vannak.
2009. okt. 27. 07:13
 55/60 A kérdező kommentje:
Nagy kanizsán lakunk,szerencsére tegnap este anyu barátjának a fönöke kifizette a fizetését
2009. okt. 27. 12:06
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megoldódott a gond! :)
2009. okt. 27. 12:31
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Szuper! :)
2009. okt. 27. 12:32
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
De jó!! Tudjátok,azért tegnap elöntötte a szívemet a melegség,h mennyien voltak a jószándékú emberek..:)
2009. okt. 27. 13:08
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Szuper!!! :) Minden jót nektek, remélem ennél már csak jobb időket fogtok megélni!

Szerintem is szupi látni, hogy vannak még jó emberek. Akik írtatok ide mind nagyon nagyon megvagytok dícsérve, mert szuper, hogy emberek tudtatok maradni ebben a ... világban!!!! Büszke vagyok rátok, ha számít valakinek valamit! ;-)

2009. okt. 27. 13:33
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon megkönnyebbültem, hogy igaz rajtatok kívül még sok száz család éhezik, de legalább már ti nem! Sajna, amit nem raknak az ember orra elé, arról hajlamos megfeledkezni, és nem törődni vele. Nem tudom milyen vallásúak vagytok, de ilyenkor az egyház is szívesen segít, ha csak negyed kiló kenyérrel és egy kis teával, az is több mint a semmi. Mi oda viszünk évente többször tartós élelmiszert, amit szétosztanak a rászorulók között, az ünnepek előtt. Ha nagyon kilátástalannak gondoljátok, szerintem egy református lelkész vagy katolikus pap nem engedne haza pár falat étel nélkül! (Többi vallást nem ismerem, ezeket is csak "távolról") Szóval amennyiben tehetitek, próbáljatok most venni egy-két csomag lisztet, rizst, konzervet és eltenni olyan helyre, ahonnan nem eszitek meg... Legyen ez a "kincses láda", amit akkor nyittok ki, amikor már tényleg nincs más kiút! Ezek filléres dolgok és sokáig elállnak, de olykor életet menthetnek, még ha nem is a legfinomabb egy hétig azt enni. Lényeg a lényeg, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerültök, nyugodtan forduljatok segítségért akár ide, akár hozzám, eljuttatjuk azt a "túlélő" csomagot akárhova! :)
2009. okt. 28. 23:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!