Hogyan vészeljük át a hetet? Nincs semmi pénzünk. :S
Anyám barátja nem kapott még mindig fizetését. maszeknál dolgozik és be si van jelentve és nem hat rá semmi fenyegetés szép szó majd csak hétvégén adja oda a mult havi fizuját. Anyu és én is dolgozok,mega tesóm is. Anyu fizuja a lakáshitelre megy el,amit én adok az a számlák egy részére. A nővérem is ad le pénzt de nem tud annyit adni mert neki van egy 2 éves gyereke is és egyedül neveli.
Én már oda adtam azt a pénzt is amit meg szoktam tartani,kb 15 ezer Ft.-h a mult héten tudjunk enni,de már senkinek nincs semmi pénze...
Még jó h a gyerek bölcsibe van és ő legalább tud enni... Már mindenki tök éhes... :S alig várom menjek dolgozni,mert akkor legalább nem gondolok arra h éhes vagyok... messze van még az este 10 óra,akkor megyek...
Hogyan lehetne átveszélni ezt a hetet? Senkitől nem tudunk kölcsönt kérni,már próbáltuk. :( Olyan rossz
Esetleg add meg a számlaszámodat,ha néhányan utalnak rá akár csak fejenként 100Ft-ot is, már azzal is beljebb vagytok, és akkor ezt a hetet kihúzzátok ha okosan költitek el.
Először az jutott eszembe,hogy a címedet add meg hogy postán kldhessen bárki amit tud, de gondolom azt nem szivesen adnád meg...
Szuper!!! :) Minden jót nektek, remélem ennél már csak jobb időket fogtok megélni!
Szerintem is szupi látni, hogy vannak még jó emberek. Akik írtatok ide mind nagyon nagyon megvagytok dícsérve, mert szuper, hogy emberek tudtatok maradni ebben a ... világban!!!! Büszke vagyok rátok, ha számít valakinek valamit! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!