Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljük át a hetet?...

Hogyan vészeljük át a hetet? Nincs semmi pénzünk. :S

Figyelt kérdés

Anyám barátja nem kapott még mindig fizetését. maszeknál dolgozik és be si van jelentve és nem hat rá semmi fenyegetés szép szó majd csak hétvégén adja oda a mult havi fizuját. Anyu és én is dolgozok,mega tesóm is. Anyu fizuja a lakáshitelre megy el,amit én adok az a számlák egy részére. A nővérem is ad le pénzt de nem tud annyit adni mert neki van egy 2 éves gyereke is és egyedül neveli.

Én már oda adtam azt a pénzt is amit meg szoktam tartani,kb 15 ezer Ft.-h a mult héten tudjunk enni,de már senkinek nincs semmi pénze...

Még jó h a gyerek bölcsibe van és ő legalább tud enni... Már mindenki tök éhes... :S alig várom menjek dolgozni,mert akkor legalább nem gondolok arra h éhes vagyok... messze van még az este 10 óra,akkor megyek...

Hogyan lehetne átveszélni ezt a hetet? Senkitől nem tudunk kölcsönt kérni,már próbáltuk. :( Olyan rossz

2009. okt. 26. 12:00
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom!!Nincs vmi olyan kis bolt,ahol szoktatok vásárolni?Ott esetleg megengednék,hogy hét végéig hitelbe vásároljatok.
2009. okt. 26. 12:05
 2/60 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ilyesmire lehetőségünk... :( Olyan rossz,hiába dolgozik mindenki mégis még egy kg kenyérre sincs pénzünk :(
2009. okt. 26. 12:07
 3/60 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok meg eladni valamit. Vagy esetleg zálogházba fülbevalót, nyakláncot bevinni, amit miután pénzed van kiválthatod és visszakapod. Ha vannak otthon visszaválthatós üvegek összegyűjteni és leadni. Több okos nem jut hirtelen eszembe...
2009. okt. 26. 12:07
 4/60 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nehéz, ne haragudj, de sok mindent én sem tudok mondani. Én úgy oldom meg a spórolást, hogy nem eszek. Csak hogy a gyermekemnek és a férjemnek jusson.
2009. okt. 26. 12:08
 5/60 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktok? Esetleg segitenék.
2009. okt. 26. 12:09
 6/60 anonim ***** válasza:
100%
Pénzzel nem tudok segiteni, de valamit tudnék adni.
2009. okt. 26. 12:10
 7/60 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Talán én is tudnék segiteni.Hol laktok?
2009. okt. 26. 12:11
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a spájzotokba.Nálunk ott szokott lenni keksz,liszt,cukor,alma.Nézd meg mi van otthon! Adj el valamit,ami már nem kell.És kitartás!
2009. okt. 26. 12:11
 9/60 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nehéz, de a zaciba esetleg beadhattok pár dolgot... nem kaptok érte sokat, de hátha egy kiló kenyérre meg egy kis parizerre futná....
2009. okt. 26. 12:12
 10/60 anonim ***** válasza:
100%
És olyan ismerősötök sincs aki 1kg kenyeret tudna legalább adni??? Hol laktok?
2009. okt. 26. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!