Mit tegyünk nincs pénzünk, de szülinapra hívtak minket?
9 éves kissrácnak lesz a szülinapja unokatesóm kisfia.. és nagyon megharagudnának ha nem mennénk el..
kb 3 ezer forintunk van, én ugy gondoltam veszek 2 üveg bort és a 2 ezret meg odaadjuk a kissrácnak elmegy a strandra belőle vagy mit tudom én.. szerintetek?
Süss inkább egy vicces süteményt. Szemekkel, orral stb, vagyilyesmi. A poénnal el lehet ütni az értéket.
Sőt, jobb is.
Bort? 9 éves gyereknek?
...
Oké, tudom, hogy nem neki szántátok, de ha neki van szülinapja, neki kell ajándékot vinni, nem a szüleinek. Költsétek a 3000-ret a gyerekre, annyiból már lehet jó ajándékot venni, egy olcsóbb társasjátékot, vagy segítenek majd a játékboltban.
Készíthetsz valami vicces ajándékot, vagy játékot neki!
Szerintem jobban örülnek egy kisebb ajándékban, mint pénznek.
Ráadásul megvan rá az esély, hogy azt elveszik tőle a szülők.
Nem tudom, nálatok milyenek a szokások, de milyen PÉNZT adni ajándékba?!...
Tényleg jó ötlet a torta és lehetne még valamilyen könyvet venni (pl. Mi Micsoda sorozatból)...
Vagy egy jobb fülhallgatót...
Vagy kérdezd meg a szülőket, mire vágyik mostanában a gyerek.
A bor szónál én is leakadtam :D
Bort semmiképpen ne vigyél kisgyerek szülinapjára :D
Mindegy hogy érted, de akkor se illik....neki vigyél sütit, játékot , , ,- 3000 -ből bőven kijön- én momentán biztos nem pénzt adnék.
pénz ilyen fiatal gyereknek ne. Valami kis játékot már lehet venni 3 ezerért, itt a nyár vannak nagyon jó nyári vizes játékok. Én tavaly vettem egy kis srácnak vizes játékokat pár száz forintba kerülnek és nagyon örült neki, főleg a vízibombának.
Ha meg tesóméból indulok ki, ők a pénz mindig elveszik a gyerekektől ha valamire kapnak és soha nem vesznek nekik belőle semmit még egy csokit sem. Én ezért veszek inkább mindig játékokat.
Pl. pont egy pár napja volt, hogy a kis srácnak szülinapja volt egyik rokontól kapott 4 ezer forintot de az anyuka miánt elmentek a rokonok, szalad is a boltba cigit venni rajta. Haragszom az ilyen szülőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!