Mit tegyünk nincs pénzünk, de szülinapra hívtak minket?
9 éves kissrácnak lesz a szülinapja unokatesóm kisfia.. és nagyon megharagudnának ha nem mennénk el..
kb 3 ezer forintunk van, én ugy gondoltam veszek 2 üveg bort és a 2 ezret meg odaadjuk a kissrácnak elmegy a strandra belőle vagy mit tudom én.. szerintetek?
Nekem sincs pénzem, én mostanában mindenkinek tortát sütök.
A strandon megkérdezheted, hogy nem-e lehet venni valamilyen ajándékutalvány-belépőt, az mégis jobb lenne mint pénzt nyomni a kezébe. Vagy valami strandra való cucc, matrac, kisebb csónak, kedvenc mesés törölköző meg ilyenek.
Nekem 6éves korom óta pénzt adtak átlagban mondván "Majd arra költöd amire te szeretnéd" Igazuk is volt, jobb is hogy pénzt kaptam, mert így nem volt tele a lakás unott játékokkal :D
Nincs is jobb mint kis korban a pénz fontosságára nevelni a gyereket, és hogy takarékosan éljen. Az én szüleimet is zavarta, hogy nagyi pénzt adott. Én örültem, hisz "azt veszek belőle, amit akarok"
Ha van érzéke a srácnak a pénzhez, akkor nem kell aggódni, szerintem 1500Ft elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!