Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vészeljük át a hetet?...

Hogyan vészeljük át a hetet? Nincs semmi pénzünk. :S

Figyelt kérdés

Anyám barátja nem kapott még mindig fizetését. maszeknál dolgozik és be si van jelentve és nem hat rá semmi fenyegetés szép szó majd csak hétvégén adja oda a mult havi fizuját. Anyu és én is dolgozok,mega tesóm is. Anyu fizuja a lakáshitelre megy el,amit én adok az a számlák egy részére. A nővérem is ad le pénzt de nem tud annyit adni mert neki van egy 2 éves gyereke is és egyedül neveli.

Én már oda adtam azt a pénzt is amit meg szoktam tartani,kb 15 ezer Ft.-h a mult héten tudjunk enni,de már senkinek nincs semmi pénze...

Még jó h a gyerek bölcsibe van és ő legalább tud enni... Már mindenki tök éhes... :S alig várom menjek dolgozni,mert akkor legalább nem gondolok arra h éhes vagyok... messze van még az este 10 óra,akkor megyek...

Hogyan lehetne átveszélni ezt a hetet? Senkitől nem tudunk kölcsönt kérni,már próbáltuk. :( Olyan rossz

2009. okt. 26. 12:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
aza baj h csak lisztet tudnűánk venni,merta zöldséges külön vana bolttól és ott nem lehet kártyával fizetni .S
2009. okt. 26. 13:41
 42/60 A kérdező kommentje:
tescon is gondolkoztunk h oda elmegyünk és egyszerre fizetünk több bank kártyával de akor meg max 1 két napra lenne kaja abból amit ott tudunk venni. A kártyákon KB 1000Ft van. Azért maradtunk a kenyér mellett,mert azon végül is mindneki el tud tengődni amig nem kap anya barátja pénzt
2009. okt. 26. 13:47
 43/60 anonim ***** válasza:
70%
Miert nem tudtok elore bevasarolni?
2009. okt. 26. 14:39
 44/60 anonim ***** válasza:
83%
Zalán belül melyik városban vagy környékén?
2009. okt. 26. 15:05
 45/60 anonim ***** válasza:
30%

Jézusom, én meg szombaton 230 000ft-ot vertem el ruhákra és cipőkre...

Nagyon sajnálom. :( Baráttól sem tudtok kérni? Legalább a gyereknek kajára, mert az kevés amit a bolcsibe kap, nem elég egész napra. Meg hát még csak hétfő van, ha nem eszel, akkor dolgozni sem fogsz tudni... Esetleg nincs vmi amit el tudnátok adni? Kivinni a piacra vagy valami... Nincs semmi félretett pénzetek, senkinek sem a családbsn? Olyan szomorú...

2009. okt. 26. 18:03
 46/60 anonim ***** válasza:
76%
Utolso, sok esetben jobb magadban tartani a lelkiismeret furdalasod pontos reszleteit,mert ez nem hiszem,h segit es pozitivan hatna a kerdezore!
2009. okt. 26. 18:13
 47/60 anonim válasza:
71%

És esetleg nincs a környéketeken pékség?

Este elmehetnél meg tudnád kérni őket, hogy a kenyeret, amit nemtudtak eladni a nap folyamán, és a kukába menne, vagy megszáradt vagy valami hibája van, valamiért nem tudják eladni azt elkérhetnéd tőlük, biztos nem ez miatt fognak csődbe menni! Azért a semminél az is jobb. Meg ha száraz is a kenyér, megvizezed és berakod a sütőbe az nagyon finom.

Szívből remélem, hogy kihúzzátok valahogyan!!!

2009. okt. 26. 19:45
 48/60 anonim válasza:
30%
Durva, hogy a 18:03-ast lepontoztátok puszta irigységből, pedig hasznos választ adott.
2009. okt. 26. 20:28
 49/60 anonim ***** válasza:
90%
Városonként változó (azt hiszem), de az önkormányzatnál lehet igényelni gyorssegélyt.Bár nagyon megválogatják, ki kaphat. Nem próbáltátok? Egy próbát megér, hátha adnak. Hidd el, nagyon sokan igényelnek, ha nincs más. Nem kell szégyellni, előfordul sajnos. Ismerős a helyzeted, bár ennyire durva még nem volt. Remélem megoldódik valahogy!Kitartás..
2009. okt. 26. 20:52
 50/60 anonim ***** válasza:
71%

Már többen írták hogy akár vinnének nektek kaját.

Azt el fogadnád?

Írj azért néha hogy mi van felétek, tudom elég gáz hoyg ezt írom de hátha azért tudjuk benned/bennetek tartani a lelket.Tudom ezzel nem laktok jól.

2009. okt. 26. 22:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!