Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen mi jár a fejedben? Min...

Éppen mi jár a fejedben? Min rágódsz?

Figyelt kérdés

#jelen #gongolatok
2013. aug. 1. 00:01
 71/100 anonim ***** válasza:
68%
Miért, hol laksz, utolsó?
2013. aug. 5. 17:20
 72/100 anonim ***** válasza:
68%
Belvárosban földszinten, egy sötét lakásban, és esélyem sincs váltani, legalább 2 évig.
2013. aug. 5. 23:21
 73/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon, h hogy induljak neki, uj eletet kezdeni egy masik varosban...
2013. aug. 5. 23:41
 74/100 anonim ***** válasza:
90%
Matt Lanter-en. nyami. :D
2013. aug. 9. 17:41
 75/100 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire mocskok és hulladékok.
2014. ápr. 16. 14:15
 76/100 anonim ***** válasza:
100%

Azon, hogy most mit csináljak, mert úgy látszik voltam olyan nyomorék, hogy aktív félévre tettem magam passzív helyett és ma (tizenhatodikán) jött egy email a TO-tól, hogy tizenötödikéig fizessem be a tandíjat, mert ha nem fizetem be tegnapig, akkor megint felszólítanak, és ha akkor sem fizetem be, akkor kirúgnak.

Megnéztem, 14 napot kapok az első felszólítás határideje után. Ami akkor tegnaptól számolódik. És mire letelik még pont nem lesz fizetésem.

Nem is lenne ezzel baj, ha időben küldik az első felszólítást és leesik, hogy milyen nyomorék vagyok, hogy aktív féléven vagyok és fizetnem kell, akkor nem veszek ebben a hónapban konyhabútort és akkor lett volna pénzem a tandíjra. De így egy nappal a határidő után szólítanak fel, így már nem lesz fizetés időre. Ó bässza meg.

2014. ápr. 16. 14:18
 77/100 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mindenképp menj be a TO-ra, nálunk van részletfizetési lehetőség is, de mindenképp írj egy kérvényt, hogy legalább haladékot adjanak vagy passziváltassanak. Szurkolok!:(
2014. ápr. 16. 14:41
 78/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon,hogy rendeznem kéne egy nagyobb összegű adósságot egy banknál,ami nem az enyém,de rám maradt.Plusz a saját elmaradásaimat,meg az albérlőimet,akik nekem tartoznak,plusz az életemet,a pasimat.Nem egyszerű,de próbálok optimista maradni.Akkor is,ha következő fizetésig megint csak pár ezer forintom maradt,és egy jelentős anyagi gond még mindig nem oldódott meg.
2014. ápr. 16. 14:59
 79/100 anonim ***** válasza:
100%
Á, már megnéztem a HKR-t, részletfizetés nálunk költségtérítésre nem adható, fizetési haladékot meg a szorgalmi időszak első napjáIG lehet kérni, aminek már két hónapja. :) Mindegy, majd bemegyek, ha meg minden kötél szakad, akkor kirúgnak, fizetés után rendezem a hátralékot, pótfelvételin visszatérek és elismertetem a tárgyaimat. Végül is nem dől össze a világ, de még egy ilyen szerencsétlent aki a határidő után egy nappal küldi ki a felszólítást. Nehogy időm legyen reagálni.
2014. ápr. 16. 15:46
 80/100 A kérdező kommentje:
Azért azt tuti meg tudod reklamálni, hogy nem értesítettek időben a fizetésről.... Amúgy ez érdekes, általában semmit se sietnek el az emberek, de a számlákat és fizetési felszólításokat azért időben kapja meg az ember...
2014. ápr. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!