Azon, hogy most mit csináljak, mert úgy látszik voltam olyan nyomorék, hogy aktív félévre tettem magam passzív helyett és ma (tizenhatodikán) jött egy email a TO-tól, hogy tizenötödikéig fizessem be a tandíjat, mert ha nem fizetem be tegnapig, akkor megint felszólítanak, és ha akkor sem fizetem be, akkor kirúgnak.
Megnéztem, 14 napot kapok az első felszólítás határideje után. Ami akkor tegnaptól számolódik. És mire letelik még pont nem lesz fizetésem.
Nem is lenne ezzel baj, ha időben küldik az első felszólítást és leesik, hogy milyen nyomorék vagyok, hogy aktív féléven vagyok és fizetnem kell, akkor nem veszek ebben a hónapban konyhabútort és akkor lett volna pénzem a tandíjra. De így egy nappal a határidő után szólítanak fel, így már nem lesz fizetés időre. Ó bässza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!