Hogy gyomorgörcsöm van attól, hogy a barátomékhoz kell mennem, mert az anyukája mostanában nem a kedvencem.
2013. aug. 1. 22:17
62/100 anonim válasza:
azon,hogy miért pont akkor kell menstruáljak,amikor a barátomnál töltök több,mint egy hetet.
2013. aug. 1. 22:35
63/100 anonim válasza:
Hogy egy nagyképű kölök, mit meg nem enged magának.
2013. aug. 1. 22:49
64/100 anonim válasza:
egy olyan pasi aki keylogert telepit egy olyan nő gépére aki még nem is jár vele, csak hogy információhoz jusson róla, mert mint az állat olyan féltékeny. Aztán amikor kiderül a mutatványa és röptetik, még neki áll feljebb,
2013. aug. 1. 23:15
65/100 anonim válasza:
Az komoly utolso. :)
En azon porgok, h ideje lenne osszekapnom magam es leallni ezzel a Pato Palos, Ejj, raerunk arra meg-stilussal, mert igy tapodtat sem haladok. :)
2013. aug. 1. 23:19
66/100 anonim válasza:
65-ik
Komoly, csak most telt be a pohár, mivel eddig is tudtam a régi ez irányú tevékenységét, csak most untam meg.
Gondoltam kiirom a "nagyságosúrnak" a műsorát, ha már a háttérben ekkora embernek képzeli magát.
2013. aug. 1. 23:22
67/100 anonim válasza:
Azon, hogy iskolakezdéskor megint látom az osztályomat, a barátokat, és beinduljon megint a suli.
2013. aug. 4. 21:56
68/100 anonim válasza:
Azon, hogy lehet, hogy rajtunk kívülálló okok miatt szakítani fogunk a párommal, akit nagyon szeretek.
Azon, hogy el szeretnék költözni otthonról, de nem találok munkát.
És azon, hogy be fogok-e tudni illeszkedni az egyetemen.
2013. aug. 4. 22:14
69/100 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy vajon mikor hív fel a szeretőm, és mikor találkozunk végre. :)
A hét elején kapott csókot nem bírom kiverni a fejemből... :)
Alig várom, hogy lássam őt. :)
2013. aug. 4. 23:43
70/100 anonim válasza:
hogy utálom a lakást, amiben lakom, és mennyire sűrű lesz a jövőhetem.
na meg h éhes vagyok, de h kimennék a konyhába mindenkit felébresztenék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!