91/100 anonim válasza:
Èn azon töröm a fejem, hogy jussak haza a 3 gyerekemmel Nèmetországból pènz nèlkül :-(
92/100 anonim válasza:
Miért a selejt nők találnak meg, az igényesek pedig miért fordulnak el tőlem...?
94/100 A kérdező kommentje:
Off, de komolyan, milyen gyökerek járnak néha ebbe a kategóriába akik lepontozzák az összes választ? Magyarázza már el valaki, hogy ez mire jó???
Komolyan gondolkozzon már el az itt, aki lepontozza más gyászát vagy tépelődését olyan nagyobb volumenű dolgokon, mint anyagi dolgok. Nyugodtan vegye mindenki magára, aki ezzel él...
2014. ápr. 17. 01:11
95/100 anonim válasza:
Kérdező, engem is bosszantott régebben, aztán azon gondolkodtam, hogyha lepontozó lennék, akkor engem mi bosszantana a legjobban, és arra jutottam, hogy az, ha senkit nem érdekelne, hogy lepontoztam. Úgyhogy javaslom a lepontozók kollektív ignorálását. Nekem bevált, és a kedvem is derűs így:D
96/100 A kérdező kommentje:
Igen, de komolyan nem értem... Már elszoktam az oldaltól, újra fejbe csapott az emberi természet eme gyönyörű oldala.
2014. ápr. 17. 19:59
97/100 anonim válasza:
A páromon és hogy az, ami köztünk van, az párkapcsolatnak nevezhető-e, érdemes lenne-e folytatni, akarom-e, jó-e ez nekünk, ha jó, miért jó, ha nem, miért nem...
Meg azon, hogy hogyan lábaljak ki a munkanélküliség-nem-találok-munkát c. ördögi kör miatti depresszióból. :(
98/100 anonim válasza:
Hogy milyen lesz a babám ha megszületik. Félek mi van, ha beteg lesz? ha csúnya? vagy buta? vagy hisztis...szóval ilyen hülyeségeken...
99/100 anonim válasza:
Hogy miért nem kezdtem el előbb tanulni a szerdai írásbeli vizsgámra...
22L (amúgy a 41es válaszadó is én voltam)
100/100 anonim válasza:
Hogy csinálni kellene a videómat! De amúgy meg rég ta fut ez a kérdés, és mindig van rá válasz! Tök jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!