Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen mi jár a fejedben? Min...

Éppen mi jár a fejedben? Min rágódsz?

Figyelt kérdés

#jelen #gongolatok
2013. aug. 1. 00:01
 31/100 anonim válasza:
100%

eppen azon gondolkozom, hogy milyen jo sorsom lesz ha egyszer az eletben amerikaban fogok elni kb 6 ev mulva, s azon filozok, hogy ahhoz mennyit kell meg tanulnom, penzt keresnem, nyelvileg fejlodni, es hogy ezek meg meg milyen messze vannak..ez elkeserit..pedig mar tenyleg szabadulnek innen. marmint az keserit el hogy nagyon sok ido amig ezeket elerem :( teny hogy az ember nem egyik baprol a masikra fejlodik.:)

na mindegy, gondoltam leirom ezt roviden

2013. aug. 1. 01:59
 32/100 anonim válasza:
100%
bocsanat, elirtam :D *naprol
2013. aug. 1. 02:00
 33/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon, hogy tényleg minden pasi csak a farka után megy, vagy csak én fogtam ki ilyeneket, vagy esetleg ez idővel elmúlik-e....
2013. aug. 1. 02:04
 34/100 A kérdező kommentje:
Mit akarsz kint csinalni? Es hogy akarod megkapni a zold kartyat?
2013. aug. 1. 02:05
 35/100 anonim ***** válasza:
67%
Azon gondolkodom épp, hogy holnap délután rohanok a barátnőmhöz dugni, csak nehogy fáradt legyek vagy épp most közbejöjjön valami mert már régen láttuk egymást és olyan kanos vagyok már mint 5 bika.
2013. aug. 1. 02:35
 36/100 anonim válasza:
100%

#31-es vagyok..

kint szeretnek egyetemen/foiskolan tanulni, erdekel a media es a muveszet. pontosan nem tudom hogy mit es hogyan fogok dolgozni diploma utan, de meg van idom boven..

na a zold kartya egy erdekes dolog, amiatt kell minimum 6 evet varnom itthon.. ordogi kor :):)

2013. aug. 1. 02:35
 37/100 anonim ***** válasza:
100%

#24: "mert ugye mire angolul elmagyarázom neki, addigra már mindegy."

Úgy mentél el egy családhoz, hogy nem tudtok teljesen zökkenőmentesen kommunikálni, és te sem tudod 100% szabatosan kifejezni magad?

Elég bátor vagy...

2013. aug. 1. 03:39
 38/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodtam, miért mindig problémás pasikba botlok? Miért ezeket vonzom be? Mit követtem el előző életemben, ami miatt ez történik állandóan???
2013. aug. 1. 03:43
 39/100 anonim ***** válasza:
12%
Azon hogy imádom ezeket a vicces emberkéket akik ide irtak, es nagy szarba vannakXD
2013. aug. 1. 04:19
 40/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkozom,milyen lesz az első miunkanapom, sikerül -e majd beilleszkedni
2013. aug. 1. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!