Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen mi jár a fejedben? Min...

Éppen mi jár a fejedben? Min rágódsz?

Figyelt kérdés

#jelen #gongolatok
2013. aug. 1. 00:01
 21/100 A kérdező kommentje:
20as: be tudod rakni a kérdésed? Most már érdekel a dolog.
2013. aug. 1. 00:47
 22/100 anonim ***** válasza:
96%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Mondjuk ezt elég rég írtam, akkor kezdett eldurvulni a helyzet, de még tartható volt. Azóta viszont folyamatosan, exponenciális sebességgel romlik. Itt már nincs mit megbeszélni, menekülni kell, ez egyértelmű.

2013. aug. 1. 00:51
 23/100 A kérdező kommentje:
És azóta hogy mérgesedett el a helyzet?
2013. aug. 1. 00:56
 24/100 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több dologban korlátoznak. Például a múltkor orvoshoz akartam kimenni, és közölték hogy ilyen fiatalon ne legyenek betegségeim. Hát én kérek elnézést, hogy nem vagyok tökéletes. Jó, végül nyilván elmentem, az kellett volna még csak, hogy nem.

Amióta itt vagyok, egyszer tudtam meglátogatni a szüleim, az első hétvégén. Két hete mondtam hogy úgy engedjenek el, hogy le tudjak utazni, közölték hogy nem, mert ramadán van.

Meg van szabva, mikor fürödhetek, mennyi időm van rá. Mondjuk most már inkább lavórban megmosdom, amikor alszanak, még szerencse hogy kiskoromban eleget jártunk kulcsosházakba, hogy így is tökéletesen tisztára tudjak mosakodni.

Munka közben a bácsi veszélyes dolgokra kényszerít, pl. a kezem tele van égésnyomokkal, mert folyton olajban kell sütnöm nekik zöldségeket, és odaáll mellém, és nem csak belepofázik, hanem oda is nyúl. Szerinte vicces, amikor a forró olaj rám fröccsen. De ma pl. dinnyét vágtam, és akkor is oda akart jönni. Még szerencse, hogy a késtől ő is fél és jeleztem, hogy tartsa a távolságot. Mindezt csúnya nézéssel, mert ugye mire angolul elmagyarázom neki, addigra már mindegy.

Újabban az internetet is korlátozza, napközben lekapcsolja a routert, merthogy nehogy már munka közben ránézzek a gépre. Valamelyik nap ugyanis pofátlan módon miközben vasaltam, beraktam youtube-on zenét, hogy ne unatkozzak annyira. Jó, meg chatelni is szoktam, de azt kb. úgy, hogy óránként egyszer ránézek, amikor leülök egy kicsit szusszanni. Abszolút nem megy a munka rovására.

Persze ezek apróságok, de amikor folyamatosan ezek vannak, súlyosbítva azzal, hogy nincs egy ember, akivel egy értelmes szót válthatnék, az elég kikészítő.

Ráadásul az utóbbi hetekben randiztam valakivel, azt se könnyítették meg... szinte minden alkalommal az ígért időpontnál legalább 20 perccel később tudok elindulni, szegény meg vár rám a legnagyobb melegben, vagy épp az éjszaka közepén (mert ugye hétvégén alhatok kint, de ha vendégek jönnek, akik éjfélig maradnak, akkor nekem még utána rendet kell raknom és csak utána indulhatok..). Bár ez a része pont jól sült el, mert így biztos lehetek benne, hogy komolyan gondolja a dolgot, mert bárki más már rég elküldött volna melegebb éghajlatra.

Ilyesmik vannak. Meg a lenézés. De nem baj, most már nemsokára vége, egy hét, max. másfél és megyek innen, amerre látok. De ez is borzasztóan hosszúnak tűnik.

2013. aug. 1. 01:12
 25/100 A kérdező kommentje:
El tudom hinni... Addig kitartás!
2013. aug. 1. 01:16
 26/100 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :) Igyekszem!

És jól esett kiírni a dolgot, szóval a kérdést is nagyon köszönöm!

2013. aug. 1. 01:17
 27/100 A kérdező kommentje:
Szívesen:) Ha eszed be jut írj pár sort ha sikerült kiszabadulnod ebből. Csak hogy tudjuk, hogy nem adtak el tíz tevéért vagy ilyesmi:D
2013. aug. 1. 01:22
 28/100 anonim válasza:
100%
Hazakoltozzek e a szuleimhez mert ugyerzem az egesz eletem elcsesztem egy szemely miatt akivel egyutt elek.. es azon gondolkodom vajon tenyleg sosincs keso rendbehozni a hibainkat?
2013. aug. 1. 01:24
 29/100 A kérdező kommentje:
Miért érzed azt, hogy elcseszted az életed? Mi történt?
2013. aug. 1. 01:35
 30/100 anonim ***** válasza:
100%
Azon agyalok, hogy Apám miért szórakozik velem állandóan. Mindig elhiteti velem, hogy megért, aztán meg kirántja a lábam alól a talajt. :S Állandóan olyasmiért szekál, amiről nem tehetek. Nem tudja szerintem elfogadni azt, amilyen vagyok. Nem bírom már azt, hogy csak fújkál a szél és sehová nem tartozom.
2013. aug. 1. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!