Csak megszokásból köszöntöd édesanyád ezen a napon, vagy tényleg megfordul a fejedben, mi lenne veled nélküle?
Ma a testvérem hatalmas orgonacsokorral utazott haza a buszon, és feltűnt neki egy srác, aki szintén egy ugyanakkora rakás orgonát szorongatott az egyik első ülésen. Mosolygott is magában, hogy biztosan ő is az anyját akarja köszönteni.. A falu előtti megállónál jelzett a srác, majd leszállt. A temetőnél. Vitte a csokrot az édesanyjának..
Engem nagyon meghatott a történet:(
Nem megszokásból. Tényleg átérzem, milyen dolog a szülés, (én is szültem már, tudom, ) a gyermeknevelés(ezt is tudom), mennyi szeretet és türelem kell. Amúgy meg egy anya -gyermek kapcsolat az én filozófiám szerint az "égben" köttetik, a születendő lélek családot, testet választ magának stb. Te őt választottad. Lehet, hogy legközelebb fordítva lesz:)
Itt van ilyen vers: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!