Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor megfordul a fejünkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megfordul a fejünkben a válás, akkor már nagy a gáz?

Figyelt kérdés
A tesóm 32 éves és 17 éve van a feleségével,akivel 10 éve házasok.Van egy 10 éves gyerekük.tesóm elmondta, hogy sajna egyre több olyan dolog van amiből már elege van, amit nem kap meg,hogy le sem szarja a felesége.Egyszóval nincs megelégedve,és ezerszer szóvá is tette,de semmi változás.Megfordult a fejében, a válás.Szerintetek ha már ezen gondolkodik meg is fogja tenni?
2011. márc. 31. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

nem feltétlen

nagyimék már az első gyerek előttől ezt mondogatják állitólag

aztán több gyere is lett,most már 45 éve házasok,ma is sokszor hallom hogy válni kellene,elégedetlen mind2,de sose fognak...

anyámék detto,neki oka is lenne 8nem megcsalás,hanem hasonló ahhoz amit leirtál),de ő se fog sose...

2011. márc. 31. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi 32 éve mondjuk, hogy elvàlunk és még mindig együtt vagyunk, mert szeretjük egymàst.

Az embernek a kedvétõl is függ, hogy mit mond, de utàna elgondolkozik.

2011. márc. 31. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul fogja megtenni, de a mai vilagban sokan ugy vannak vele, hogy fiatal vagyok, talalok majd jobbat. Azert valamiert megis osszehazasodtak es sok eve egyutt vannak. Mi arra a garancia, hogy majd mas jobban megbecsuli? Minden uj kapcsolat izgalmas, akkor meg a felek nem mutatjak meg az igazi enjuket teljesen. Az OK, ha valaki veri a csaladjat, azt nem szabad turni foleg gyerekkel, de senki sem tokeletes, ezt nem art szem elott tartani. Anyosom is elvalt, epp ugyanilyen erzesek miatt. Azota is part keres. Ennek mar tobb, mint 25 eve es sosem talalt jobbat a volt ferjenel, mert nem volt vele kulonosebb gond. Mindig nem tud figyelmes lenni az ember. Nem tudom, hogy pontosan milyen gond van a testveredek kapcsolataban, de a masik fel erzeseit is figyelembe kellene venni illetve, hogy mit miert vagy miert nem tesz. Egyetlen hazassag sem tokeletes, most akkor valjon el mindenki?
2011. márc. 31. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Háta válás elég drága mulatság a mai világban, nameg a gyerek.

Egy görbe hétvégével viszont meglehet, hogy megoldhatná a problémáit.

2011. márc. 31. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy 30 as évekre datálható a férfi kapuzárási pánik (pasiklimax) is, könnyen lehet a hiszti oka ez is.
2011. márc. 31. 20:56
 6/7 Ildegonda ***** válasza:
Nálam nagy volt a gáz, amikor először megfordult a fejemben. A többi már csak időhúzás volt :(( , mert akinek KOMOLYAN megfordul a fejében, az gondolja tovább és lépjen, különben időt veszít.Én így jártam, sajnálom, hogy nem akkor léptem. (miután léptem, szépen sorban megoldottam a dolgokat. Csak azt bánom, miért vártam annyi ideig)
2011. ápr. 1. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

MI fél éve vagyunk házasok, mielőtt elvett a férjem, néha haza akart küldeni. Majd mindig ott lyukadtunk ki, hogy szeret, s azt azért mondta mert engem idegesítsen. Ha meg vita van nem szeret. Most válni akar, 2 hónapos babával. kit úgy vállaltunk be, hogy apósból kiindulva vannak viták, s mondta, hogy ha meglesz a pici, apja beleegyezik, h költözzünk. Azt mondta, apja nem egyezett bele, mikor beszélt vele, s ma tudtam meg, hogy após engedett volna, engedne, de a férjem erre nem szólt semmit. Nem tudom az én férjem mennyire komolyan gondolja. Bocs, hogy nem teljesen a kérdésre válaszolok, de ez a kérdés engem is érdekelne, s rá a válaszok. S én is kíváncsi vagyíok azon válaszokra, ahol évekig húzodig a válás s még mindig együtt vannak. Nekik hogy alakult az életük? Boldogok voltak vagy nyuzták egymást? Tényleg ne haragudj hogy belekérdeztem. Belinkelem az egyik kérdésem nálunk mi a helyzet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. ápr. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!