Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megfordul a fejünkben a válás, akkor már nagy a gáz?
nem feltétlen
nagyimék már az első gyerek előttől ezt mondogatják állitólag
aztán több gyere is lett,most már 45 éve házasok,ma is sokszor hallom hogy válni kellene,elégedetlen mind2,de sose fognak...
anyámék detto,neki oka is lenne 8nem megcsalás,hanem hasonló ahhoz amit leirtál),de ő se fog sose...
Mi 32 éve mondjuk, hogy elvàlunk és még mindig együtt vagyunk, mert szeretjük egymàst.
Az embernek a kedvétõl is függ, hogy mit mond, de utàna elgondolkozik.
Háta válás elég drága mulatság a mai világban, nameg a gyerek.
Egy görbe hétvégével viszont meglehet, hogy megoldhatná a problémáit.
MI fél éve vagyunk házasok, mielőtt elvett a férjem, néha haza akart küldeni. Majd mindig ott lyukadtunk ki, hogy szeret, s azt azért mondta mert engem idegesítsen. Ha meg vita van nem szeret. Most válni akar, 2 hónapos babával. kit úgy vállaltunk be, hogy apósból kiindulva vannak viták, s mondta, hogy ha meglesz a pici, apja beleegyezik, h költözzünk. Azt mondta, apja nem egyezett bele, mikor beszélt vele, s ma tudtam meg, hogy após engedett volna, engedne, de a férjem erre nem szólt semmit. Nem tudom az én férjem mennyire komolyan gondolja. Bocs, hogy nem teljesen a kérdésre válaszolok, de ez a kérdés engem is érdekelne, s rá a válaszok. S én is kíváncsi vagyíok azon válaszokra, ahol évekig húzodig a válás s még mindig együtt vannak. Nekik hogy alakult az életük? Boldogok voltak vagy nyuzták egymást? Tényleg ne haragudj hogy belekérdeztem. Belinkelem az egyik kérdésem nálunk mi a helyzet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!