Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás/szakítás utáni kapcsolattartás?
Arra lennék kíváncsi, hogy mi sül ki egy ilyen dologból? Ha hosszú kihagyás után barátkozik az ex, te hogyan állsz hozzá?(a gyerek témát most mellőzzük) Van erre vonatkozólag saját példád? Tényleg lehetséges, hogy egy volt pár tagjai barátként tekintsenek egymásra?
Mindenre kíváncsi vagyok! :)
Köszi!
Nézd meg az így jártam anyátokkal című sorozat pár epizódját és meglátod, a csaj 2 exével is tartja a kapcsolatot... Lehet nem jó példa, de azt mondta, hogy minden érdekel :)
Ha engem kérdezel érettség és a vita okától függ, hogy miért szakítottak... Ha valaki félrelépett, akkor ott marad egy tüske a másik félben, akkor nem ajánlom... Ha csak kihűlt a kapcsolat, akkor átalakulhat szimplán barátságba...
Nálunk a két elvált fél nagyon jó barát.
Nem csak a közös gyerek miatt. Ha valami segítség kell, akkor az exanyósék azonnal ugrottak. Bár igaz, a nőtől sokra számítani sosem lehetett, de ettől eltekintve egy rendes nő. Még a jelenlegi feleséggel is jóban van.
Nincs értelme cirkuszolni, én lesajnálom az olyan embereket, akik képesek ezt művelni évek múltán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!