Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az esélyei a felperesnek, ha kapcsolattartás újraszabályozása miatt perel? Hozzáértők válaszát is várom, köszönöm.
Lényeges információ még, hogy belül vagyunk a 2 éves határidőn, illetve komoly valótlanságokat-egyszerűen hazudott írt le a beadványában. A gyermek néhány napja volt 3 éves, a 2 évből 13hónap telt el.
Vitaindítás előtt: nem akarom korlátozni, de egyáltalán nem gondoskodik róla. Pl.: negyede gyerektartást fizeti a valós fiz-éhez képest, előzőleg odajött min.béres papírral. Azon kivül semmi; csak üvöltés, hogy ezt akarok, azt akarok (gyermek előtt).
Hát az attól függ, hogy mennyiben változtak meg a körülmények. Az újraszabályozáshoz komoly változások szükségesek, hogy egyáltalán két éven belül szóba álljanak vele...
A gyermektartás és aláthatás nem függ össze. Az elmaradások miatt fordulj végrehajtóhoz! Szerintem ezt nem is fogják tárgyalni, hacsak te nem kéred külön...
Milyen változtatást szeretne?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
13 hónapja: Én felperes, ő alperes.
Most: fordítva.
Lényeges változás: elmúlt 30 éves és Tőlem hazaköltözött, 5+1 fő (12 év feletti férfiak) lakik 3 szobában. Más lakhely nincs.
Lemaradt:
Azt állítja, hogy nem pótolhat, de mindkettőnk családja tudja, hogy nem így van. Ha más időpontban találkoztak, mint a határozatban, azt kb. 95 %-ban Ő kezdeményezte. Most olyan időponthoz ragaszkodik, amit Ő nem tud tartani, mindig cserélgeti.
A gyermeknek nem jó, pl.: éjszaka sírva kel. Hazahozza és a kicsi min. 1 órát, max. fél napig elutasít. Kérdeztem a védőnőt (Ő pontosan ismeri az előzményeket), azt mondta, hogy Engem büntet, mert elengedem. Ennek tudatában akarja elvinni ottalvósra a kicsit, ki fogja viselni a következményeket. Tudom, hogy eljön az ottalvós időszak, de még korai; soha nem gondozta, nem fürdette, sorozatban megfázva hozza vissza (kórház is volt már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!