Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éppen mi jár a fejedben? Min...

Éppen mi jár a fejedben? Min rágódsz?

Figyelt kérdés

#jelen #gongolatok
2013. aug. 1. 00:01
 51/100 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm összeveszett a pasijával,mert bunkó volt a pasi,(és erre szerelmet vallott nekem) de a srác nekem nagyon jó barátom (meg neki is az volt...) És félek,hogy megváltozik a barátságunk.
2013. aug. 1. 09:26
 52/100 anonim ***** válasza:
100%
Holnap kezdek az új munkahelyemen(tudom, vicces, hogy pénteken) és emiatt izgulok. El kéne még olvassak egy csomó anyagat kezdésre, de annyira nincs kedvem hozzá, száraz jogi szövegek, törvények, az ilyesmire nem áll rá az agyam. Az előbb felidegesített nagyon az egyik volt koleganőm a régi munkahelyemről. Felhív, hogy ott hagytam 2 széket, ami az enyém, és vigyem el onnan.. Mondtam, hogy az már nem az enyém, nem magamnak vittem, hanem, hogy legyen ott, mert kellett. Eszembe se jutott elhozni, gondoltam is, hogy jó bunkóság lenne elhozni, mikor egyszer odaadtam. Erre rinyál nekem, hogy de, vigyem el, mert nekik nem kell. Mondom akkor dobják ki. Erre, hogy ők nem fogják kidobni nekem, menjek el és dobjam ki az én kezecskéimmel. Mostmár azért se fogok menni, csak mert ilyen hangnemben mondta. A történethez hozzátartozik, hogy az ő szarkavarása miatt lettem kitéve onnan, semmi kedvem odamenni és látni az önelégült képét. Pedig azt azért szívesen a képbe végnám, hogy sokkal jobb munkám lett, kétszer annyit keresek, mint ő ott, szóval hallgathat...
2013. aug. 1. 09:26
 53/100 anonim ***** válasza:
100%
Az,h remélem hétvégén nem fog megjönni és végre már lesz egy kisbabánk 9 hónap múlva.
2013. aug. 1. 09:36
 54/100 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozásból ,csak bonyodalom és kellemetlenség lett,szomorkodom éppen ez miatt,és próbálom elfogadni feldolgozni,hogy megint nem lesznek barátaim :(
2013. aug. 1. 09:54
 55/100 anonim ***** válasza:
100%
Azért ironikus ám a válaszom (33) alatt rögtön a következő (35). Azt hiszem megkaptam a választ a kérdésemre..
2013. aug. 1. 10:13
 56/100 anonim ***** válasza:
100%
azon agyalok hogy mi rosszat tettem az életben hogy folyton belém, és a családomba is mindig mindenki belerúg. meg hiányzik a régi lakásunk amit a bank elvitt..... meg azon hogy kezeltetni kéne magam pszichológussal mert képtelen vagyok feldolgozni amik mostanában történnek velem/körülöttem.
2013. aug. 1. 10:33
 57/100 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog jár a fejemben.

1. Találtam egy bogarat az ágyban, és nem tudom honnan kerülhetett oda... Talán a pálmából ami az ágytól nem messze van?... Most takaríthatok ki mindenhol...

2. Tegnap felhívtak, egy munkahelyről, ahová 1,5-2 éve küldözgetem az önéletrajzom, hogy menjek be egy interjúra. Pont dühöngtem, meg fáradt is voltam, és a címet is 2x visszakérdeztem, meg azt kérdeztem tőle, hogy ez melyik munkahely, mert sok helyre küldtem el az önéletrajzom. Éreztem a hangján, hogy megbánta, hogy felhívott. Nagyon remélem, hogy kitudom magyarázni, mert kell ez a meló:(

Mit gondoltok, hogyan hozzam helyre?

2013. aug. 1. 11:04
 58/100 anonim ***** válasza:
100%
Egy még el nem indult kapcsolaton.
2013. aug. 1. 11:27
 59/100 anonim ***** válasza:
100%
Nonstop az exemen, akivel nem lett konkrétan kimondva, hogy vége, de valószínű mégis vége. És ehhez jön, hogy hogy volt képes neten közölni, hogy tipli van, mikor előtte még semmi baja nem volt..
2013. aug. 1. 12:26
 60/100 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tényleg bejövök-e egy bizonyos fiúnak...
2013. aug. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!