Megfordult már a fejedben hogy bosszút álljál a szüleiden a gyerekkori vagy akár a felnőtt kori sérelmekért?
Megfordult, de szerencsére rendet tettem magamban. Amíg másokat hibáztatsz a kudarcaidért, addig nem fogsz tudni továbblépni.
Gondolkozz el az alábbi mondaton:
Haragtartás az, amikor mi magunk isszuk meg a mérget, és közben azt reméljük, hogy más fog belehalni.
Az nem baj, ha megfordul ilyen a fejedben, de ha nem veted el azonnal, az káros.
Tudod, a gyűlölködés (ez az), azt teszi tönkre először, aki gyűlöl. Nem azt, akit gyűlölnek. Tehát gyűlölködni rossz. Lehet, hogy megérdemli, ám az is lehet, hogy nem a te dolgod ezt az ítéletet meghozni. Nehéz terhet veszel ezzel a válladra! Ha túl tudnál lépni rajta, és élni a saját életed, akkor jobb lehetne neked. Mert amíg ezzel foglalkozol, addig ez egy erős kötelék köztetek. Nem lenne jobb ilyen kötelek nélkül, szabadon járni a világban?
Nem lenne jobb ilyen kötelek nélkül, szabadon járni a világban?
De bizony!!De még mennyire....
A kérdező kommentje:
Anyám kikészített lelkileg a 25 év alatt és nagyon rossz volt ez az időszak és arra gondoltam bosszút fogok állni rajta de még nem tudom hogyan?!Megérdemli úgy érzem,számos kapcsolatomat tönkre tette,az önbizalmamat a nullával tette egyenlővé és úgy döntöttem ha sikerül feltápászkodnom végre akkor meg fogok bosszulni mert nagyon is megérdemli....
És hogyan képzeled? Mi az amivel bosszút tudnál állni?
Tényleg érdekel.
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:54
Nem tudom csak megfordult a fejemben.....
Mondjuk nem beszélnék vele egy jó pár évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!