A férjem családja folyamatosan intrikál, súg-búg a hátam mögött. Engem ez már annyira idegesít, hogy már a válás is megfordult a fejemben, holott amúgy nem rossz a házasságunk. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 23:28
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem emiatt nem érdemes elválnod a párodtól ha egyébként szereted! Próbálj meg beszélni a férjeddel hogy beszéljen velük illetve próbálj nem odafigyelni rájuk!Mióta vagytok házasok?
2/8 A kérdező kommentje:
4 éve házasok és kisgyermekünk is van.
2011. júl. 8. 23:35
3/8 anonim válasza:
Semmiképp ne válj el, szard le a családját. Amúgy mit jelent az "intrikál" szó?
4/8 anonim válasza:
Hát nem tom emiatt tuti nem válnék el hacsak nem hűlt már ki ez a kapcsolat
5/8 anonim válasza:
Mi lenne,ha szemtől szemben veszekedés nélkül megkérdeznéd,hogy mi bajuk Veled.Mondják a szemedbe,és beszéljétek meg.Ha meg nem mondják,meg ,akkor fejezzék be.
A párodat ki kéne hagyni belőle,mert csak örlődik köztetek.Gondolom senkit nem akar megbántani.Azt hiszem neki a legrosszabb.
6/8 anonim válasza:
Én eljátszottam a mártírt, hogy milyen szar nekem, hogy mennyire szorongok már a családjától stb, mert azt mégsem mondhattam, hogy legszívesebben rájuk gyújtanám a házat. És mit gondolsz? Bevallotta, hogy neki is tele a töke velük, leállította őket és nem sokkal később jó messzire költöztünk.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szemtől-szembe nem mondanak semmit, úgy tesznek mintha nem lenne semmi gond. Tulajdonképpen nem is ismernek, soha nem is voltak túlságosan kíváncsiak rám. Ezért nem is tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy leülünk és megbeszéljük. Még ilyen viszonyban sem vagyok velük, sajnos..
2011. júl. 9. 00:10
8/8 anonim válasza:
és ezt mióta csinálják? tudja a férjed? mert jó lenne ha kiállna melletted, még a saját családjával szemben is.
nem hiszem hogy el kellene válnod ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!