Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 24 éves lányt fiatalnak...

Egy 24 éves lányt fiatalnak tartasz az anyasághoz? Megfordul a fejedben, hogy még várhatott volna?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem.Én személy szerint sajnálom,hogy közel 30 évesen szültem,de sajnos így sikerült.
2013. jan. 8. 17:57
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
szerintem még fiatal
2013. jan. 8. 17:57
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2013. jan. 8. 18:01
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem fiatal. Én már 19 évesen is szültem volna. Most 26 vagyok és mindig nem sikerült.
2013. jan. 8. 18:31
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem fiatal,21 voltam amikor az első lányomat szültem,most 28 vagyok tavaly szültem a kistesót...most sem csinálnám másként ha újra kellene kezdeni.
2013. jan. 8. 18:36
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Tökéletes az élet korod,de ez nem ezen múlik lehet te 18 vagy 40 éves.....láttam már 36 éves éretlen bulizó anyukát,de 16 évest is a kor nem számít!
2013. jan. 8. 18:54
 7/18 anonim ***** válasza:
Az életkor csak egyetlen tényező. Ez alapján ezt nem lehet megmondani. Ha otthon lakik, szülei tartják el, a pasijával alkalmai kapcsolatban áll, nincs munkahelye, nem is tanul, csak várja a sült galambot, se célja, se semmi, hát akkor anya lesz... akkor korai. Ha amúgy határozott, céltudatos, önálló, valódi felnőtt nőről beszélünk, akkor pedig miért ne lehetne anya? Ez nem kor, sokkal inkább személyiségfüggő szerintem.
2013. jan. 8. 20:10
 8/18 anonim ***** válasza:

24 évesen született az első gyerkőc. Férjnél voltam már, saját lakásban laktunk függetlenül a szüleinktől, volt saját kocsink megtakarításunk mindkettőnknek biztos állása. Tervezett baba volt. Úgy gondolom, hogy érett voltam már rá és ezt az élet be is bizonyította.

Viszont hugim most 24 éves, na ő szerintem majd 30 évesen fog megérni az anyaságra, vagy még akkor sem. Ő teljesen más típus, szereti a szabadságot, öntörvényű, nincs is tartós kapcsolata jelenleg és úgy alapból úgy viselkedik, mint egy tinilány. :))

2013. jan. 8. 21:10
 9/18 anonim ***** válasza:
na mért is lettem lepontozva????????képzeljétek 30 felett is lehet valaki felelőtlen szülő csak egy pl:igaz külön él az anyjától (de jó) anyja eteti őket,elárverezett házba élnek és még sorolhatnám.Van még itt a közelembe olyan anyuka aki imádja gyerekét mindent meg ad neki és 20 éves.Ez csak és kizárólag érettség kérdése.
2013. jan. 9. 06:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Pusztán ennyi adat birtokában, hogy hány éves, nem mondanám azt, hogy várnia kellett volna. Huszonéves felnőtt nő, mire kéne várnia?
2013. jan. 9. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!