Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 24 éves lányt fiatalnak...

Egy 24 éves lányt fiatalnak tartasz az anyasághoz? Megfordul a fejedben, hogy még várhatott volna?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 20on éves felnőtt,meg amúgy sincs senkinek hozzá köze,én inkább felelőtlennek tartok egy olyan anyát aki az első gyerekét 40 évesen szüli,és nem azért,mert nem jött össze,hanem mert várni akart erre-meg arra,aztán utána meg sajnálkozik,mi lesz ha nem látja az unokáit,meg,hogy nincs türelme,már nem jön össze a testvér stb.

Anya bárki lehet,szerencsére nincsenek nagypoáfú emberek akik ezt korlátozzák,és jó anya lehet gy 18 éves is és egy 35 éves is,attól,hogy valaki 30 felett szül nem garancia arra,hogy jobb szülő lesz,mint aki 20on évesen szül,arról nem is beszélve,hogy 20 évesen a legjobb egészségügyi szempontból.Én 21 évesen szültem a kisfiam,anyukám is 21 évesen szült engem,és anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk,pont azért,mert nem olyan nagy a korkülönbség,ráadásul ma 44 évesen is szép fiatalos,és már unokázhat.

2013. jan. 9. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Én is ennyi voltam amikor az elsőt megszültem és senki nem szólt meg érte. Azt sem érzem, hogy várnom kellett volna még.

2013. jan. 9. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
a legjobb kor, ha a fizikai részét nézzük. A többi meg nem az évek számán múlik.
2013. jan. 11. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem szerintem egy 24 éves lány pont abban a korban van hogy gyermeket vállaljon. Inkább 40 évesen gondolom későnek a szülést.
2013. jan. 11. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
24 évesen szültem, 2 év házasság után, sajátba, hitel nélkül. A férjem is meggondoltabb a koránál, szóval terveztük a babát, és sikerült is. Viszont a korosztályom nagy részénél nem tudom elképzelni, és ők sem magukról, hogy szülők legyenek.
2013. jan. 11. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez agyi érettségtől függ, nem életkortól. Én 21 évesen elég érett voltam az anyasághoz. Unokatesóm 29 éves, de még mindig nincs ott agyilag, hogy jó anya, egyáltalán anya legyen.
2013. jan. 11. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
25 evesen szultem, ferjenl voltam, sajat hitelmentes autoval s lakassal. nem lett volna okunk tovabb varni.Megfogalmazodott az erzes majd a dontes is, hogy johet a baba.
2013. jan. 11. 23:03
 18/18 Sanuár válasza:
Szerintem nyugodtan vállalja az anyaságot, ha az egyebek /lakhatás, tartós párkapcsolat, megélhetési lehetőség, stb./ rendelkezésre állnak. Én is 21 évesen szültem, és boldog voltam amikor a fiam barátai azt mondták neki de jó csajod van, mire ő válaszolta hogy ez az édesanyám :) én meg csak mosolyogtam. Kár hogy manapság 30 év fölött szülnek inkább a fiatalok.
2013. jan. 12. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!