Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves nőt nem tartasz már...

Hány éves nőt nem tartasz már fiatalnak ahhoz, hogy anya legyen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem a kor számít,ez természetes,mégis sokan úgy skatulyáznak,ezért kíváncsi vagyok,ha csak a kort nézitek,mit gondoltok! :)
2012. júl. 2. 11:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha csak a kort és semmi mást, akkor 22év. De szerintem butaság csak azt nézni:)
2012. júl. 2. 11:19
 2/28 anonim ***** válasza:
23
2012. júl. 2. 11:20
 3/28 anonim ***** válasza:
50%

25.

Azért, mert beleszámolom, hogy szerzett valami végzettséget, és 1-2 évet dolgozott is, de inkább 2-3 évet.

2012. júl. 2. 11:21
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség ezt nézni ennyi erővel azt is nézhetjük mikortól számít már idősnek a gyerekvállaláshoz,mert akkor 35 fölött szerintem már idős,mert mire a gyerek ballag 50 fölött lesz,amikor az ember már nagyszülő szokott lenni.

Apukámnak 24 évesen született az első gyereke én,majd 26 évesen a 2. és 43 évesen a féltesóm.Most 47 éves semmi türelme az öcsémhez,viszont velem(22) és az öcsémmel(20) tud beszélgetni programokat szervezni,már nem kell nevelni,nekem van egy 14 hónapos fiam,21 voltam mikor született,nem hiszem,hogy fiatal vagyok ahhoz,hogy gyerekem legyen,szerintem rugalmas vagyok és közelebb fogunk egymáshoz állni,mert nem olyan nagyok a generációs különbségek.

2012. júl. 2. 11:27
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is nagy hiba csak a kort nézni, de kérésedre legyen...

testi értelemben 18-19, lelki érettség szempontjából lehetetlen megsaccolni... mindenkinél más és más. Van, aki 20 évesen erre már tényleg készen van, mert úgy alakult az élete, mások sokkal de sokkal később...

... az apákkal kapcsban miért nem teszi fel senki a kérdést? :) Mert nem mindegy, ki van a "már nem fiatal", korban pont jónak nyilvánított anyuka mellett...

2012. júl. 2. 11:30
 6/28 anonim ***** válasza:
55%

Kedves előttem szóló! Te ugyanúgy korhoz kötöd a dolgokat, csak az ellentéte irányból (35 felett miért szül...első mondat lényege).

Szerintem is 25 körül van az ideális kor az anyaságra, addig elvégzett vmilyen sulit, dolgozott is- ezek nem mellékesek a mai világban!

2012. júl. 2. 11:31
 7/28 anonim ***** válasza:
Bocs ma 11:27re gondoltam, csak közben írt vki:)
2012. júl. 2. 11:32
 8/28 anonim ***** válasza:
Igen korhoz kötöttem,mert a kérdező is,ezért írtam le az én tapasztalatomat,csak én a másik oldalról válaszoltam.
2012. júl. 2. 11:32
 9/28 anonim ***** válasza:
25 körül
2012. júl. 2. 11:37
 10/28 anonim ***** válasza:
36%
Én azért írtam a sulit és a munkát is, mert szerintem egy nő akkor lett felnőtt, ha már szerzett valami végzettséget, és már élte a felnőtt emberek mindennapjait is, azaz dolgozott. Aki csak gimis volt, aztán egyből szülni ment, vagy épp apuci által fizetett fősuli után egyből szülni ment és a férj által vett lakásban él, a férj által fizetett ruhákban....no, nekem ő még éretlen. Nem árt megtapasztalni a felnőtt életet, mielőtt valaki anya lesz. Azaz milyen az, ha nem másoktól függünk. Legyen az apa-anya, vagy férjecske. Egy önellátó, dolgozó nő már elég érettnek mondható arra, hogy mivel saját magáért már felelős, felelős legyen egy másik életért is.
2012. júl. 2. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!