Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves nőt nem tartasz már...

Hány éves nőt nem tartasz már fiatalnak ahhoz, hogy anya legyen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem a kor számít,ez természetes,mégis sokan úgy skatulyáznak,ezért kíváncsi vagyok,ha csak a kort nézitek,mit gondoltok! :)
2012. júl. 2. 11:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

Kicsit eltértetek e a kérdéstől. A kérdés az volt, AZ ANYASÁGRA MIKOR ÉRETT EGY NŐ.

Nem az, hogy mikor tud a férj anyagi jólétet biztosítani a feleségnek és a gyerekének.........én azt válaszolom, hogy a nő akkor érett az anyaságra, ha el tudja tartani magát, dolgozott már, van élettapasztalata. Az, hogy a férj egyébként gazdag és el tudja tartani, nem releváns válasz, és 71% aki leragadt ennél, nem értem mit lovagol rajta. A gazdag férj nem azt mutatja, hogy az anya érett.

2012. júl. 2. 12:04
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 18-as, az ő fizetése jelenleg a fő bevételünk, ezért írtam őt, én gyest kapok és szakfordítok (ez alkalmi munka, nem állandó bevétel, de ha van, akkor 3-400.000 forintot jelent). Gyedem nincs, a munka más miatt nem számít, gyermekpszichológusként a klinikumban kifejezetten előny, majdhogy nem elvárás, hogy legyen gyermekem. És van is, aki a mindenünk és egy kincs, remekül elvagyunk vele, köszönjük. :) /Az egyetemet ismétlem, elvégeztem, a klinikai szakképzésem nincsen meg./

Éltem egyébként több Skandináv államban is, ott a nő szinte mindig munkába állás előtt szül. A "bármi megtörténhet" elv mindig igaz lesz, nemcsak most, ez szerintem nem érv. Bevételünk van, a férjem itt van mellettem, és ennyi. Szerencsére nem kell azon gondolkoznom, hogy mi van, ha elhagy...

2012. júl. 2. 12:06
 23/28 anonim ***** válasza:
61%
Hello! Én 19 éves vagyok és van egy gyönyörű kislányom szerintem nem a kor számít hanem az értség! Én 18 voltam mikor Őt szültem de szerintem alkalmas vagyok anyának van sok olyan ember aki 25-30 évesen szült és egyszerűen nem képes normálisan beszélni a gyerekével és ez sajnos kifog hatni a kicsi jövőjére is :( Holnap lesz 5 hónapos a lányom és makk egészséges.Szerintem nem vállaltam be korán.Ha elkezd oviba járni akkor én meg majd elvégzek egy egyetemet.
2012. júl. 2. 12:07
 24/28 anonim ***** válasza:
42%
Én is a 25-öt mondom mint határ ezért amit előttem is írtak. Legyen egy végzettsége vagy olyan szakmája amiben már pár évet ledolgozott hogy ha bármi is történik egyedül is el tudja tartani azt a gyereket. Én is 25 évesen lettem babás első babámmal, de visszanézve még akkor is várhattunk volna pár évet ( de eü ok miatt sürgetett az idő is).
2012. júl. 2. 12:46
 25/28 anonim ***** válasza:
74%
Lehetetlen megmondani. Édesanyám 46 évesen sem anyának való (van egy 8 és egy 5 éves öcsém), ezzel szemben, amikor koraszülött intenzíven önkénteskedtem, volt egy 16 (!!) éves lány (nem kisebbségi), aki házasság miatt nagykorúsítva lett, és sokkal jobb anyaként viselkedett, mint az összes többi (megjegyzem sokkal idősebb) anyuka együttvéve. Egyszerűen ösztönből jött neki minden, jó volt nézni. Én 20 éves vagyok, lassan 21, és most kezdtünk el a vőlegényemmel próbálkozni. Egyetemre járok, de az ösztöndíjam messze túlszárnyalja azt, amit GYED-ként kapnék pályakezdőként, így sokkal jobban járunk anyagilag. Van saját lakás (örököltem), jelentős megtakarítás, autó, nem a szüleink nyakára vállaljuk. Nem gondolom, hogy éretlen lennék rá, csak azért, mert még nem végeztem, vagy nem dolgoztam főállásban :)
2012. júl. 2. 13:32
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Ne nevettessetek már! Mivel több, jobb anya az aki dolgozott-dolgozik egy gyárban 60-70e-ért?? Akinek csak ez a munka adatott meg mit ért el életben?? Szerintem semmit. Tehát az aki minibálbért keres ne szüljön? Én ismerek olyat aki tanult de egy kocsmában dolgozik, mert munkát nem talált.. Sajnos nem mindenki született okosnak, vagy nem mindenkinek adatott meg az életében az, hogy tanuljon. Van akiből csak varrónő lesz és van aki az irodában is csak 90e-t kap hiába járt főiskolára. Na ne itt kezdjük el nézni ki mikor érett az anyaságra. Másik ebben a nehéz világban a mostani fiataloknak nem nagyon lesz házuk. Most is sokan családostól albérletben élnek, mert hitelt nem kapnak.. Egy háztartás+albérletfizetés mellet nehéz félretenni több milliót. Akkor nekik se legyen családjuk.. Ennyivel szüljenek a felső közép és a felső osztályból, mert a többi csak proli és tudatlan gyerek nekik nem való.
2012. júl. 3. 13:03
 27/28 anonim válasza:
Szerintem akkor amikor már végzett az iskolákkal kicsit a karrierjére is gondolt, van anyagi háttere és van egy társa. itt előttem szóló mondta,hogy 18 évesen már szült, igen vannak ilyenek, ha felkészült akkor rendben, de én olyan 24-25 évesen szerintem már maximálisan jöhet a baba :)
2012. júl. 17. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerinntem meg baromira senkinek sincs joga beleszòlni ki mikor érett ki mikor szülhet, mindenkinek a magán ügye, elég idegesitő, hogy néhány nagyokos bele akar szòlni más életébe és leszòlja a másikat,és a földbe döngöli azt aki nem az ő elvárásai szerint cselekszik
2012. júl. 19. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!