Hány éves nőt nem tartasz már fiatalnak ahhoz, hogy anya legyen?
Kicsit eltértetek e a kérdéstől. A kérdés az volt, AZ ANYASÁGRA MIKOR ÉRETT EGY NŐ.
Nem az, hogy mikor tud a férj anyagi jólétet biztosítani a feleségnek és a gyerekének.........én azt válaszolom, hogy a nő akkor érett az anyaságra, ha el tudja tartani magát, dolgozott már, van élettapasztalata. Az, hogy a férj egyébként gazdag és el tudja tartani, nem releváns válasz, és 71% aki leragadt ennél, nem értem mit lovagol rajta. A gazdag férj nem azt mutatja, hogy az anya érett.
Kedves 18-as, az ő fizetése jelenleg a fő bevételünk, ezért írtam őt, én gyest kapok és szakfordítok (ez alkalmi munka, nem állandó bevétel, de ha van, akkor 3-400.000 forintot jelent). Gyedem nincs, a munka más miatt nem számít, gyermekpszichológusként a klinikumban kifejezetten előny, majdhogy nem elvárás, hogy legyen gyermekem. És van is, aki a mindenünk és egy kincs, remekül elvagyunk vele, köszönjük. :) /Az egyetemet ismétlem, elvégeztem, a klinikai szakképzésem nincsen meg./
Éltem egyébként több Skandináv államban is, ott a nő szinte mindig munkába állás előtt szül. A "bármi megtörténhet" elv mindig igaz lesz, nemcsak most, ez szerintem nem érv. Bevételünk van, a férjem itt van mellettem, és ennyi. Szerencsére nem kell azon gondolkoznom, hogy mi van, ha elhagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!