Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sose leszek jó anya majd?

Sose leszek jó anya majd?

Figyelt kérdés
Még egy kisbabát sem tudok úgy megfogni, ahogy kellene. Még fiatal vagyok 18 éves, de úgy érzem, hogy belőlem sose lesz jó anya. :( Ha ez nem megy, más sem fog. :(((
2012. jún. 23. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne viccelj már dehogynem.A saját gyermekednél annyira fog ösztönből jönni,hogy magad is meglepődsz!
2012. jún. 23. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hehe. Én a kórházban a saját fiam alig mertem megfogni, mert én még sosem fogtam kisbabát, hogyan kell, és mondják, hogy cseréljek pelust, de mégis hogy kezdjek hozzá... na most itt van a 15 hónapos fiam, minden rendben vele, vidám, kiegyensúlyozott, imádnivaló rosszaság, egyelőre szófogadó is. :)

Idejében minden menni fog.

2012. jún. 24. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ó ne aggódj ha ott leszel élesben menni fog.Én a 3. gyermekemnél is izgultam hogy jaj elfelejtettem hogy is kell megfogni,sőt pelusozni,stb.Kicsit az első mozdulatok sete-suták voltak.Azért csak eltelt 4 év a kettő között.És nagyon gyorsan belejöttem.Én 19 évesen lettem anyuka,és akkor még divat volt pólyázni.Anyósom majd belehalt hogy én hogyan képzelem hogy nem pólyázom a lányomat.Mert majd meg se tudom fogni.De meg tudtam.Biztos hogy jó anya leszel,ha már ezen aggódsz most:)
2012. jún. 24. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 19 éves vagyok. 3 hete született meg a kislányom Én is nagyon aggódtam.Főleg azért mert külföldön élek és nincs itt a közelbe anya,nagymamám rokonok csak a párom és én szóval én is nagyon féltem az elején most már kezdek bele rázódni csak ez az alvás hiány.-.-
2012. júl. 2. 16:24
 5/5 anonim válasza:
Dehogynem :) ne aggódj mert az,hogy kisbabákat nem tudsz megfogni ahogy kel az nem számít. A sajátodat majd megtudod,mivel őt a sajátodnak is érzed a te gyerekednek, és amúgy is ezek ösztönösen jönnek :) ne aggódj szerintem remek anyuka leszel :)
2012. júl. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!