Sose leszek jó anya majd?
Figyelt kérdés
Még egy kisbabát sem tudok úgy megfogni, ahogy kellene. Még fiatal vagyok 18 éves, de úgy érzem, hogy belőlem sose lesz jó anya. :( Ha ez nem megy, más sem fog. :(((2012. jún. 23. 22:31
1/5 anonim válasza:
Jaj ne viccelj már dehogynem.A saját gyermekednél annyira fog ösztönből jönni,hogy magad is meglepődsz!
2/5 anonim válasza:
Hehe. Én a kórházban a saját fiam alig mertem megfogni, mert én még sosem fogtam kisbabát, hogyan kell, és mondják, hogy cseréljek pelust, de mégis hogy kezdjek hozzá... na most itt van a 15 hónapos fiam, minden rendben vele, vidám, kiegyensúlyozott, imádnivaló rosszaság, egyelőre szófogadó is. :)
Idejében minden menni fog.
3/5 anonim válasza:
Ó ne aggódj ha ott leszel élesben menni fog.Én a 3. gyermekemnél is izgultam hogy jaj elfelejtettem hogy is kell megfogni,sőt pelusozni,stb.Kicsit az első mozdulatok sete-suták voltak.Azért csak eltelt 4 év a kettő között.És nagyon gyorsan belejöttem.Én 19 évesen lettem anyuka,és akkor még divat volt pólyázni.Anyósom majd belehalt hogy én hogyan képzelem hogy nem pólyázom a lányomat.Mert majd meg se tudom fogni.De meg tudtam.Biztos hogy jó anya leszel,ha már ezen aggódsz most:)
4/5 anonim válasza:
Én is 19 éves vagyok. 3 hete született meg a kislányom Én is nagyon aggódtam.Főleg azért mert külföldön élek és nincs itt a közelbe anya,nagymamám rokonok csak a párom és én szóval én is nagyon féltem az elején most már kezdek bele rázódni csak ez az alvás hiány.-.-
5/5 anonim válasza:
Dehogynem :) ne aggódj mert az,hogy kisbabákat nem tudsz megfogni ahogy kel az nem számít. A sajátodat majd megtudod,mivel őt a sajátodnak is érzed a te gyerekednek, és amúgy is ezek ösztönösen jönnek :) ne aggódj szerintem remek anyuka leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!