Drogot fogyasztottam a terhességem elején. Már biztos, hogy rossz anya leszek?
Szia!
Valószínűleg nem ártottál vele a kicsinek,de tudnod kell felelősséggel tartozol érte.
Én is dohányoztam a terhességem elején és nem vetettem meg az alkoholt és a rendszertelen éltevitelt sem.(De én nem tudtam,h jön a baba,így a hetedik hétig.)Drogból sosincs kevés vagy minimális.Nagyon figyelj arra,h ezután se drogozz..
De ezen már ne emészd magad!Amit megtehetsz az az,h a születendő gyermekedért megígéred,h sohatöbbé drog!Örülök,h benőtt a fejed lágya.Még időben!
A válasz igen,már most rossz vagy!
Szegény gyerek!
Az elötem szólónak csak annyit, hogy ne itélkezzen olyan dologról amiről nem tud semmit.Nem tudhatod milyen lelki állapotban volt a lány, mi zajlott le benne.
Most már megbánta és sztem ugyanolyan jó anya lesz belőle mint bárki másból.Te nem hibáztál még sosem?
A bűntudat jogos de azzal teheted jóvá, hogy mostantól nagyon vigyázol magadra és semmi káros dolgot nem teszel a bébi ellen.Továbbá születés után nagyon szereted:)
Ne emészd magad.!
Helyrehozható még a hibád ne félj! Még csak most kezdődik igazán minden!:) Nem lesz semmi baj, ha iylen lelkiismeretes maradsz mint most! Mellesleg mindenki követ el hibákat, és főleg oylan fiatalon mint Te! Szeresd a babát és akkor nem lesz semmi baj!
A 2vel fentebb szólónak pedig: Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess! Egyszer majd Te is ilyen helyzetbe kerülsz majd valahogy és akkor majd neked se bocsát meg senki, ha így viselkedsz!:@
"Nem tudhatod milyen lelki állapotban volt a lány, mi zajlott le benne."
Kérdezem én minek kell ahhoz történnie hogy drogozzon?
nekem ne mondja senki hogy az megoldás!
És a másnap?
ugyan már!
szerintem ha a terhesség elején volt akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!