Hogy mondanátok el?
Már kb. három óra óta kíváncsian várom a fejleményeket...
Ugye nem még mindig magyarázkodsz?! :-S
Én azért ajánlottam, hogy indítsatok egy vállalkozást, mert egy vállalkozás sok pénzbe kerül kezdetekben, és mindenkinek van egy nagy álma, biztos, hogy a férjednek is, nem érezné feleslegesnek magát, ha egy álmai vállalkozásában kiteljesedhetne, amire lehet, hogy amúgy nem lenne lehetősége, vagy csak nyugdíjas korára, nem lenne eltartott, hiszen a vállalkozás pénzbe kerül, ha nagy az álom, sok pénzbe (az én nagy álmom pl. egy saját stúdió, ahol maradandó alkotások születhetnének, gyerekkoromban mindig én mondtam a mesét, a szüleim csak elkezdték, most történeteket írok, és szeretném egyszer filmvászonra vinni), dolgozhatna és a bevétel az már saját munkája lenne, és ehhez te mindössze a tőkét adtad, hogy megvalósíthassatok egy nagy álmot.
Kíváncsi vagyok én is, mit sikerült, a munkanélküliség nagyon rossz, tudom, mert volt benne részem, és nem akarok visszakerülni, ha egy ilyenből egy munkanélküli férfi önérzeti kérdést csinál, akkor nem volt eleget munkanélküli, vagy hülye.
Nagyon kiváncsiak vagyunk hogy ma mit is mondot a "visszarérérsre":))Szép napot mindenkinek.
Irj ha van valami fejlemény.
Nem tudom. Öröm lenne, hogy nem kell stresszelni, de megkérdőjelezném, hogy meddig akarja velem megosztani, ha el sem akarta mondani. Hazug kapcsolatnak soha nincs jó vége. Miért nem mondta el? A férfi meg mit önérzeteskedik, ha társak? Egy jól működő kapcsolat öszinte, egyenlő, és mindenki annyit tesz hozzá, amennyit ő maga tud: nem nézi, hogy a másik többet tett bele, vagy kevesebbet, mert ő meg annyit tudott.
MIndenkinek vannak korlátai, kinek fizikai, kinek észbeli, kinek pszichológiai. Ha úgy szeretem, ahogy van, minden korlátjával együtt szeretem. A kevesebbel is, a többel is.
Ha nekem mondaná meg a nejem hogy kő gazdag, először összecsókolnám, utána meg jól orrbaverném, de utána beborogatnám hideg vizes borogatással, hogy gyógyuljon. Ambivalencia. Ezt váltaná ki belőlem ennyi információ alapján a közlése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!