nekem fura ez az egész. százmillióid vannak és albiban laktál. Legalább egy egszerű lakást vehettél volna. Autód sem volt... Ki sz a hülye (már bocs) aki évekig adja a szegényet, és évekig spórol lakásra amikor egy valag pénze van. Hitelt is vettetek fel a lakásra:-) már azon sem csodálkoznék... Elvettél volna a több száz millából 20at, aztán vettél volna egy kertes házat. Még jó, hogy nem turiból vásároltok... gyanus nekem ez.
Amúgy meg őszintének kellene lenned és megmondani kerek perec és vállalni a "hazugságért" a felelősséget.
2009. okt. 21. 13:43
22/69 A kérdező kommentje:
A vállalkozás egészen jó ötlet, remélem tetszene neki. Mindegy, ma este elmondom lesz ami lesz. Most éppen elment segíteni anyósomékhoz, de ha megjön, akkor megpróbálom elővezetni a dolgot. Remélem, igazatok lesz és jól fogja fogadni a dolgot.
2009. okt. 21. 13:44
23/69 anonim válasza:
Majd ird meg nekünk:)
2009. okt. 21. 13:49
24/69 anonim válasza:
Ha ahogy mondod, önérzetes és büszke ember, akkor pontosan meg fogja érteni, hogy miért nem mondtad el. Mert te is önérzetes és büszke vagy, mert nem akartad, hogy a pénzedért szeressen és mert nem akartad, hogy a pénz elrontson mindent a kapcsolatotok elején.
Legyél őszinte.
(És ne ijedj meg, ha esetleg egy pár napig emésztenie kell a dolgot. )
2009. okt. 21. 13:50
25/69 A kérdező kommentje:
Nem igazán tartozik a tárgyhoz, de ha ennyire érdekel, akkor szívesen leírom. Mikor kiderült, hogy felvettek a főiskolára, akkor még nem tudtam az örökségről. Megbeszéltem egy középiskolai osztálytársammal, hogy feljövünk a nővére albérletébe és együtt fogunk lakni. Mikor kiderült ez az egész, akkor már nem akartam variálni, ha úgy tetszik átverni a barátnőmet. Meg az is benne volt, hogy soha nem laktam egyedül, idegenekkel meg pláne nem, így inkább ottmaradtam. Jó volt a társaság is, nagyon rendes volt a barátnőm nővére is. Ezért laktam albérletben. Aztán ott ismertem meg a párom úgy, hogy a barátnőm nővérének az évfolyamtársa volt.
2009. okt. 21. 14:00
26/69 anonim válasza:
Hát ez nem semmi,kész regény!!!Őszintén el kellene mondani,és a kezdeti meglepődés után, biztos nagyon fog örülni!
2009. okt. 21. 14:02
27/69 anonim válasza:
Nagyon örülnék, ha a családban ilyen titok derülne ki. Persze az is érthető, hogy egy bizalmon épülő kapcsolatban ez furán veszi ki magát.... Talán úgy lehetne tálalni, mint régebbi örökség, vagy lottónyeremény, nem tudom. Vagy esetleg kevesebbet kellene bevallani, ami csak egy-két évre elég, de a férfit megnyugtatná és lenne ideje nyugodtan megfelelő állást keresni, nem stresszelne.
2009. okt. 21. 14:05
28/69 anonim válasza:
azért csak diszkréten, mert megjelennek ám a cápák
szóval nem kell mindenkinek tudnia
2009. okt. 21. 14:05
29/69 anonim válasza:
én nem tudom... beleéltem magam. Élünk itt a férjemmel szépen, kettecskén szorgalmasan, erre bejelenti nekem, hogy "ah, drágám, hagyd csak a pénzt, van nekem, majd abból eléldegélünk.. JA, és ne vedd rossz néven, azért titkoltam el,meg a 20 milkós öröklakásomat, mert kíváncsi voltam, hogy nem a pénzemért szeretsz-e? Hát én minimum, hogy kiborulnék. Mert az őszinteség egy kapcsolat alapja. Ezek után meg keljek úgy minden reggel, hogy "eltartanak"?
2009. okt. 21. 14:06
30/69 anonim válasza:
Szerintem is ez egy kesz film:-)Szerintem a parod nagyon boldog lesz ha megtudja,hogy nem kell aggodnotok a jovotok miatt!:-)barcsak nekem is lenne penzem,en most nagy bajban vagyok,semmim sincs es beteg is vagyok 4honapja szoval gondolhatjatok... dolgozni sem tudok,es nincs senki akire tamaszkodhatnek se szulok se senki.kisse boldog lennek ha lenne mar egy fel milliom akar:-D de remelm majd egyszer nekem is segit sors a sok szenvedesert.Sok boldogsagot neketek,Neked meg sok erot ahhoz,hogy elmondd a parodnak na titkodat:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!