Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik készülnek elválni, vagy...

Sellolany kérdése:

Akik készülnek elválni, vagy már elváltak, leveszik az esküvői képeiket a legnagyobb közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
Akinek meg elvált párja van sérelmezi, ha fent maradtak ezek a fotók?

#válás #közösségi oldal #Esküvői képek
ma 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában leveszik
ma 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Az a legkorrektebb, ha le vannak szedve az ilyenek.

Akkor meg főleg, ha már vége.

S a jövőben akármelyik félnek lesz valakije... Hát... Nah.

Mondjuk normális ember a családi fotóalbumban tartja az ilyen képeket offline-n.

Az a baj, hogy az emberek nem igazán húznak határokat online és offline dolgok között. Sokaknak egybemosódik beteges szinten.

Mifelénk alapon elítélt az, hogy privát jellegű képek csak úgy online-n globálisan mutogatva vannak.

Főleg a babás, gyermekes képek, videók.

Aki fontos az pedig úgyis ott volt, jelen van s lesz is, hogy megosszuk ezen élményeket személyesen.

30N

ma 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem raktam ki ilyen képet.
ma 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lepontoztátok a ma 13:02 válaszolót, ennek ellenére teljesen Vele értek egyet: Megvan a magán szféra és megvan a közösségi, amiben szerintem sincs nyilvánosan keresnivalója a család magánéletének. Hogy mikor kivel hová mégy kirándulni, és milyen fényképeid vannak a családodról az nem közösségi téma. Oszd meg privátban a családoddal, rokonságoddal.
ma 13:43
 5/7 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ln sem rakok fel ilyen képeket online. Megvannak a gépen digitálisan, vagy albumban fizikálisan. Eskövői képeket digitálisan elküldtem azoknak, akik ott voltak. De nem töltöttem fel egyik social oldalra sem.
ma 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen le szokták venni

Nekem nővérem vált el, és ő levette, viszont pl az olyan ahol egyedül volt azt nem szívesen tette. Nagyon szép volt a képen és szerette volna fent tartani, viszont úgy volt hogy az összes képnek mennie kell.

ma 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
ma 13:46 ?? Vagy nem értem, vagy nem igazából hiszem amit leírtál: Ahol egyedül volt szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy fent-hagyja vagy letörli.
ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!