Egy ilyen család hogy nem veszi észre magán, hogy egy fogyasztógép a tőkés gyártók legnagyobb örömére?
Figyelt kérdés
Náluk a bevásárlás olyan, hogy leszednek a polcról mindent, ami megtetszik, hétvégente rendszeresen mennek az IKEA-ba (nemegyszer kirándulásnak nevezték ezt a programot) és ott is ugyanúgy mindent a kosárba raknak, ami épp megtetszik. Nem kell most sok drága dologra gondolni, de akkor is olyanokat vásárolnak, amire semmi szükségük nem lenne, ha nem látták volna meg. Nyaraláskor is egy csomó mindent összevásárolnak, mondván jól mutat majd ebben-abban a szobában.aug. 21. 12:58
1/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de csak hasznos dolgokat veszek, amiket szeretek később is😊
2/21 anonim válasza:
Egyik barátom családja is ilyen. Mondjuk ők egy következő szint, ők mindig csodálkoznak, hogy nincs pénzük. Szerintem nem tűnik fel nekik, mert egyszer mondtam a barátomnak, hogy nem lehetne-e kevesebb dolgot venni és erre ő azt válaszolta, hogy így is csak a legszükségesebb dolgokat veszik meg. Voltam velük többször is vásárolni és tudom, hogy ez nem így van.
4/21 anonim válasza:
Ez az örömük. Valószínűleg tartalmasabb, érdekesebb programra nincs igényük és/vagy pénzük.
Én rosszul vagyok a sok kis kacattól, porfogótól. Minden évben szortírozok, és így is túl soknak találom a cuccaimat :D
5/21 anonim válasza:
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
6/21 anonim válasza:
Mindenki költ valamire. Én ilyesmiket nem csinálok, viszont az összes pénzünk kajára megy, és dagadt disznó vagyok.
7/21 anonim válasza:
A saját pénzét arra költi, amire akarja. Ha majd kér tőled is, akkor beleszólhatsz, addig az ő dolga.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol szóltam bele, mindössze egy kérdést tettem fel.
aug. 21. 13:33
9/21 anonim válasza:
Ha van pénzük rá akkor miért ne?
Mi is költünk
10/21 A kérdező kommentje:
Jó, csak ne nevezzétek magatokat tudatos vásárlónak és pláne ne környezetbarátnak.
aug. 21. 13:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!