Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
"ne üldözze a gyerekeket és ne basztassa a családanyákat."
Azért lásd be, hogy ez ritkább, mint a fordítottja. Én azt a családanyát nem csípem, aki nem tud gyereket nevelni, és azt a gyereket, aki nincs megnevelve. Ez azért messze nem "üldözés" és "basztatás".
Én sem szeretem a gyerekeket sem, a szomszédban is egész nap visítoznak,verekednek, sírnak,bőgnek. Számomra csak addig elviselhetőek míg csöndben vannak és nyugton.
Másrészről nem is igazán tudok velük mit kezdeni, nem tudom,hogy fogjam meg őket, mit szóljak hozzájuk, ha mondanak valamit nem tudom mit válaszoljak, nem tudok velük játszani.Igazából butának hiszem őket, mintha ilyen kis futkosó fogyatékosok lennének. Egyszerűen nincsenek bennem anyai ösztönök, nem is vágyom gyerekre.
Megint elérkeztünk a szeretethez. A gyerek nem azért szeret, mert szép vagy, okos, bátor, vicces, művelt, bolondos, mosolygós, remek beszélgetőpartner, lelkes műkedvelő... azért szeret, mert a JÓLÉTE TŐLED FÜGG. Nem az embert szereti, aki vagy, hanem a szolgáltatásokat, amiket nyújtasz. Ez így van rendjén. Mivel önellátásra nem képes, valahogy el kell érnie, hogy mások megtegyék helyette.
Ez nem baj, vagy rossz, ennek így kell lennie, csak nem kell mindenféle romantikát mögé látni.
#84 #85
Nem tehetek róla, hogy butának és furának látom őket. TI úgy gondoljátok, hogy aranyosak, szerethetők stb. Nem tartom magam attól 'szégyennek' hogy így gondolkozom, ezt nem is tudom megváltoztatni. Számomra a nagyobb szégyen az, ha valaki beleszül a magyvilágba egy gyereket aztán had nőjön mint a gomba. Nem fujjogok a gyerekekre, nem szidom, verem őket, nem szidom a gyerekes embereket, így nem értem egyikőtök kifakadását sem.
Szerintem,amit írsz az butaság.
A legtöbben szeretik a gyerekeket.
De aki nem szeretne gyereket,sem utálja őket feltétlen.
Egyszerűen van,akinek nem való.
A baj ott van,mikor valaki annak ellenére vállal mások nyomására,hogy ő nem is akar.Az ilyen kapcsolatok halálra vannak ítélve.
Nekem nincs bajom a gyerekekkel,de nem osztok meg minden kisbabás képet a facebookon,meg nem írok alájuk cukiságot,mert nekem ez olyan mű dolog.
Ha eljönnek rokonok gyerekei hozzánk,akkor pár óráig elvagyok velük,de,hogy egész életemben gyerekekkel az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!