Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy gyerek ellenesség?

Mi ez a nagy gyerek ellenesség?

Figyelt kérdés
A környezetemben tapasztalom, hogy sok fiatal nem akar gyereket. Ez még nem is kavarna fel, de emellett azt is látom, hogy UTÁLJÁK! a gyerekeket. Fiatalokról van szó. Ha témába kerül, képesek úgy beszélni róla mint a lepráról. "hangos", "nyűg", "elveszi az időt", "a szomszéd gyerekei is egyfolytában rohangálnak meg üvöltöznek kint a ház előtt." (mellesleg ennél az utolsónál egy játszótér volt a ház előtt) Miért utálja ennyi fiatal a gyerekeket?
2013. júl. 10. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy régen sem volt másként, de nekem mégis nagyon furcsa. Alapvetően, bármilyen gyereket látok az utcán, nem számít hogy másé, akkor is szerethetőnek tartom. Abból indulok ki, hogy egy gyerek sem kérte azt, hogy éljen, és egy gyerek sem örököl olyan tudást genetikailag, mint pl. az illem.
2013. júl. 10. 18:47
 12/89 anonim ***** válasza:
92%

1 válaszoló teljesen hülyeséget beszélsz,engem sem szeretett az anyám,én viszont pont ezért akartam nagyon gyereket,mert úgy éreztem ez fogja kárpótolni az anyai szeret hiányát és megvalósítom azt,ahogy velem szerettem volna,hogy bánjanak.

Ez így is lett,a gyerek kárpótolt.Már 13 éves.

2013. júl. 10. 18:49
 13/89 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az az elméletem erről,hogy a gyerekek kiváltságait szeretnék érezni ők is felnőtt korukban és ez az önzés jellemző rájuk egész életükben.

Így a gyerekekben riválist látnak,ezért utálják őket.

Legalábbis van ilyen ismerősöm egész közelről és határozottan ez a vélemény alakult ki bennem róluk.

2013. júl. 10. 18:57
 14/89 anonim ***** válasza:
8%

Kedveseim, én vagyok az 1-es.

Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol vagy érez, és mennyire nem ért velem egyet, ez nem számít. Ugyanis igazam van, ha tetszik, ha nem. TUDOM, hogy akit nem szerettek, aki nem is fog szeretni soha. Azt sem fogja tudni, hogy mi a szeretet, ha elbotlik is benne, mert nem kapott soha. A szeretet NEVÉBEN kaphatott minden mást, de szeretetet soha.

Agatha Christie nagyon okosan megfogalmazta: nagyon sok nő nem szereti a gyerekét, de megszüli, mert azt úgy kell, ezt várják el tőle.

Nem lenne ennyi elemi probléma a társadaloban, ha valóban szerették volna az anyák és az apák a gyerekeiket.

Ps: Lepontozhatsz, de attól még nálam van a tuti tudás. :)

2013. júl. 10. 19:00
 15/89 anonim ***** válasza:
61%
Tuti tudás :D :D Jajj anyám :D
2013. júl. 10. 19:05
 16/89 anonim ***** válasza:
4%

Hát ti nagyon betegek sőt gonoszak vagytok,de az első válaszoló meg is mondta,nem szerették ezért nem szerethet,hát én szeretek.

Viszont téged első válaszoló csak szánni tudlak,így élni,amilyen a te érzelemvilágod,hát nem lehet leányálom,hogy már képtelen egyáltalán valaki azt,hinni,hogy a másik szerethet.

2013. júl. 10. 19:08
 17/89 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy még nem szeretnének. Most nem divat fiatalon szülni. Nem is baj, hogy kiélik magukat, karriert csinálnak, biztos kapcsolatra szülnek. Soknál meg fog változni ez az utálom dolog, párnál nem, de hát régen se szült mindenki. 1-es pedig jó nagy baromságokat beszél.
2013. júl. 10. 19:13
 18/89 anonim ***** válasza:
87%

Nem divat fiatalon szülni? Egy csomó 16-17 éves terhes meg gyereke van, de már 13-14 évesen is.

Amúgy én is fiatal vagyok de szeretem nagyon a gyerekeket és gyerekekkel akarok majd foglalkozni ha kijártam az iskolát és sajátot is akarok. Akik utálják a gyerekeket remélem valami nagyon jó okuk van rá. Mondjuk kíváncsi lennék az okokra.

2013. júl. 10. 19:20
 19/89 anonim ***** válasza:
52%

Az utálat és gyűlölet az élet zsákutcája és ha valaki erre szívből rájön,akkor el is indult a szeret útján.

(Egy olyan anya,akit szintén nem szeretett az anyja)

2013. júl. 10. 19:23
 20/89 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem éretlenségből és önzésből fakad. Amúgy szerintem ugyanezek az emberek utálják zsigerből az öregeket is, és egyáltalán, nagyon rosszul tolerálják, hogy léteznek másfajta emberek is rajtuk kívűl.
2013. júl. 10. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!