Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
1 válaszoló teljesen hülyeséget beszélsz,engem sem szeretett az anyám,én viszont pont ezért akartam nagyon gyereket,mert úgy éreztem ez fogja kárpótolni az anyai szeret hiányát és megvalósítom azt,ahogy velem szerettem volna,hogy bánjanak.
Ez így is lett,a gyerek kárpótolt.Már 13 éves.
Nekem az az elméletem erről,hogy a gyerekek kiváltságait szeretnék érezni ők is felnőtt korukban és ez az önzés jellemző rájuk egész életükben.
Így a gyerekekben riválist látnak,ezért utálják őket.
Legalábbis van ilyen ismerősöm egész közelről és határozottan ez a vélemény alakult ki bennem róluk.
Kedveseim, én vagyok az 1-es.
Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol vagy érez, és mennyire nem ért velem egyet, ez nem számít. Ugyanis igazam van, ha tetszik, ha nem. TUDOM, hogy akit nem szerettek, aki nem is fog szeretni soha. Azt sem fogja tudni, hogy mi a szeretet, ha elbotlik is benne, mert nem kapott soha. A szeretet NEVÉBEN kaphatott minden mást, de szeretetet soha.
Agatha Christie nagyon okosan megfogalmazta: nagyon sok nő nem szereti a gyerekét, de megszüli, mert azt úgy kell, ezt várják el tőle.
Nem lenne ennyi elemi probléma a társadaloban, ha valóban szerették volna az anyák és az apák a gyerekeiket.
Ps: Lepontozhatsz, de attól még nálam van a tuti tudás. :)
Hát ti nagyon betegek sőt gonoszak vagytok,de az első válaszoló meg is mondta,nem szerették ezért nem szerethet,hát én szeretek.
Viszont téged első válaszoló csak szánni tudlak,így élni,amilyen a te érzelemvilágod,hát nem lehet leányálom,hogy már képtelen egyáltalán valaki azt,hinni,hogy a másik szerethet.
Nem divat fiatalon szülni? Egy csomó 16-17 éves terhes meg gyereke van, de már 13-14 évesen is.
Amúgy én is fiatal vagyok de szeretem nagyon a gyerekeket és gyerekekkel akarok majd foglalkozni ha kijártam az iskolát és sajátot is akarok. Akik utálják a gyerekeket remélem valami nagyon jó okuk van rá. Mondjuk kíváncsi lennék az okokra.
Az utálat és gyűlölet az élet zsákutcája és ha valaki erre szívből rájön,akkor el is indult a szeret útján.
(Egy olyan anya,akit szintén nem szeretett az anyja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!