Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
Tudod miért utáljuk őket??
Mert eleve nem kedveljük a gyerek társaságot, de állandóan, mindenfelől ránk vannak kényszerítve, hogy viseljük el őket, mert anyuci/apuci szemefényei (ez rendben is van, de az övéké és nem az enyém...)
Csak mert anyukájuk/apukájuk azt hiszi az ő gyereke a világ közepe, akinek mindent lehet. Szerinted az nem tré, mikor egy babakocsis anyukát úgy kell mindenkinek megszólítani, hogy ugyan menjen már úgy a járdán, hogy mások is elférjenek. Erre a válasz, jó de ő gyerekkel van, és még kicsi.. Így lesz az, hogy a mindenfelől ránk erőltetett, bömbölő, hangos, világ közepének ki kiáltott gyerektől feláll a hátamon a szőr.Mert akinek gyereke van, el nem tudja képzelni, hogy nem imádom az ő gyerekét és erőlteti. Végül tényleg megrühelltem őket.
Az meg amit még példának írtál: 'elveszi az időt' Ez hol leprás megjegyzés? Ez egy tény, és erre szerintem senki nem mondhatja, hogy nem így van. Ha véget akarsz vetni a szabad életednek, a legbiztosabb módja az, hogy gyereket vállalsz.
A másik dolog, hogy az sem biztos, hogy mindenki meggondolja magát ezen a téren. 33 éves vagyok és egyre jobban irtózok a gondolattól, hogy szüljek.
22:30-as azért írtam,hogy inkább tolerálható,mert nekem is van nem tom,hogy mondjam pszichés rendellenességem,amit szintén ahhoz hasonlítottam,hogy olyan,mint mikor b.u.z.inak születik valaki és ki kell élnie nem tehet róla.
Na az enyém ugyanilyen,nem ártok vele senkinek,mégis jól néznék ki ha tudná a köznép,de kiélem,mert,ha nem,az nem élet és meg is van hozzá a titkos társaságom.
És azért mondtam,hogy tolerálható,mert nem azt mondod,hogy azért,mert az anyád 13 évesen beléd rúgott stb és nem másokat okolsz azért,ami a te genetikád.
Az én rendellenességembe például egy pszichológus tuti belemagyarázná,hogy azért van,mert ilyenek voltak a szüleim,de én biztos vagyok benne,hogy jó szülőkkel ugyanígy kialakult volna!!!
1:21-es gondolom mire gondolsz,én is látom,hogy milyen szánalmas mikor valaki férjfogás miatt szül,az enyém is azért szült és utált,mert nem azért szült gyereket,mint én.
Hát én aztán nem férjfogás miatt szültem férjhez sem mentem és tudtam szakítani fogok.
Egyszerűen túltengett bennem a gondoskodó ösztön.
Igaz azt is tudtam,hogy csak egy gyereket bírok elviselni,mert a társaságot is szeretem és a karriert is fontosnak találom.
Szerintem bennem elég jó arányban vannak meg ezek.
Mivel valahol én is lenézem mikor látom a gyerekes barátnőimen,hogy dolgozni nem akarnak csak olyan férfira vadászni,akinek aztán szívhatják a vérüket,hogy tartsa el őket,akik más gyerekét meg végképp nem hajlandóak.
Amúgy az ember azt a gyerek korosztályt kedveli,amilyen idős a sajátja.Mikor az enyém kicsi volt,a többi kisgyereket szerettem és idegenkedtem a kamaszoktól,most,hogy már az enyém kamasz épp a minap gondolkodtam azon,hogy már távol van ez a korszaka újra mennyire idegenkedem a kicsiktől és most a kamaszokat szeretem.Nagyon élvezem mikor behozzák a lakásba a kamasz
hangulatot,és most már szabad is vagyok egy ennyi idős mellett.
20:51
'Szerintem éretlenségből és önzésből fakad. Amúgy szerintem ugyanezek az emberek utálják zsigerből az öregeket is, és egyáltalán, nagyon rosszul tolerálják, hogy léteznek másfajta emberek is rajtuk kívűl.'
Tehát saját magadról is beszélsz, mert te sem tudod elfogadni, hogy léteznek másfajta emberek, olyanok akik nem szeretik a gyerekeket, nem?
Senki nem utálja zsigerből a gyerekeket vagy az öregeket. Egyszerűen téves az az elképzelés, hogy valakit a kora miatt (nagyon fiatal, nagyon idős) alapból szeretni és tisztelni kéne és mi ezt ki merjük mondani! Idősnek vagy fiatalnak lenni nem érdem. Szeretni és tisztelni csak azt lehet akit ismerünk, és aki megérdmeli! Ilyen egyszerű!
01:21
Nem azért szeretem őket, mert még keveset tudnak. Nem is ezt írtam. Azt írtam, hogy a helytelen viselkedést nem lehet nekik még felróni és azért, mert illetlenek még ugyanúgy szerethetőek, hisz nem akarnak rosszat. Nem tudják, hogy amit tesznek, az rossz. Míg egy felnőtt esetében ez egészen másként van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!