Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
Jó most hagyjuk már,úgy beszélünk,mintha a gyerek utálók nem lettek volna ugyanolyan tudatlan és idegesítő gyerekek és megkockáztatom,ha olyan magától érthetőnek érzik ezek után a gyerek utálatukat még sokkal hisztisebbek és idegesítőbbek lehettek,mint az átlag gyerekek.
Egyébként egy gyerek értelmi fejlődését figyelemmel kísérni és látni,hogy érik a tudata és az érzelemvilága nagyon is érdekes dolog,bármennyire is nem értik ezt a gyerekutálók.
Mi, gyerekutálók nagyon is értjük és tudjuk, hogy fejlődik a gyerek szellemileg, lelkileg, testileg, nem vagyunk hülyék, egyszerűen csak nem vagyunk erre kíváncsiak, nem olvadunk el tőle/tőlük. Miért baj ez? Miért kellene egy gyerek látványától elolvadnom??
Ahogy már írták is előttem, sokan azt hiszik bármit megtehetnek, csak mert gyerek van náluk/velük. Pl. buszon helyet adni, ha odaszalad a kölyök hozzánk mondjuk egy bevásárlóközpontban, akkor ahhoz jópofát vágni, vagy ha bámul minket a buszon, stb. Egyszerűen én ezekre nem vagyok kíváncsi...
Nem véletlenül van a külföldi éttermekben kiírva, hogy a gyerekeket tartsák a szülők az asztaloknál, stb.... Milyen jó, mikor elmész egy étterembe és a gyerek ott rohangál, meg bömböl... Anyuka meg tehetetlen, mert jajj, hát gyerek.. na erről ennyit.
18:55-ös abszolút másról beszélünk,amit leírsz az egytől-egyig a felnőtt hibája és én bizony mikor ilyent látok nem a gyereket,hanem az idióta anyját utálom,aki azt hiszi az ő gyerekének mindent szabad.Szerinted ez bennem nem kelt visszásságot,mert ebben a szülő önzése van,az én kicsi gyerekemnek mindent szabad.Egy gyerek ha nem regulázzák meg keményen,honnan tudja (mivel még tényleg tudatlan) hogy ne viselkedjen így.
Én bizony az enyémre keményen rászóltam,egy bevásárlóközpontban,hogyha nem hagyja abba a hisztit nem érdekel kinek mi lesz a véleménye rólam,de mindenki szeme láttára kap egy taslit és mivel tudta nem viccelek,ez hatott.
Amiről te beszélsz azt szerintem semelyik normális ember sem szereti.
Bár hozzáteszem lehet jól fogtam ki,de eléggé hisztimentes gyerekes családok vannak körülöttem.
Amúgy pedig nem olvadok el a gyerekektől,kicsiktől sem,mert az érzelgősség kifejezetten idegesít.Egyszerűen csak szeretem őket,de ezt gyűjtőfogalomként kell értelmezni,mert volt 2 gyerek,akit egyszerűen nem lehetett szeretni.
A vicc az,hogy a nagyon agresszív lány volt,a fürdős k...a módra hisztiző pedig fiú.
De megmondtam a gyerekemnek,hogy a közeledben meg ne lássam ezt a kettőt és volt olyan szituáció,hogy az agresszív lánynak magának az anyjának mondtam meg,hogy a történtek után a közelünkbe ne engedem a gyerekét vésse jól az eszébe,ha már nevelni nem tudja a gyerekét.
17:32
nem vagyok naiv. Tudom milyen egy kis gyerek, tudom hogy milyenek. De bármilyen rosszak, nem gonoszak. Feszegetik a határaikat, mert tudni akarják mit csikarhatnak ki a felnőttekből. De kérdem én, az ember úgy általában nem azt próbálgatja, mit csikarhat ki a világból? Tudni akarja meddig mehet el, és ha kap egy jó nagyot a kezére, legközelebb már nem fogja ledobni a tojást, vagy székkel verni a másikat. Ez pedig a felnőtteken múlik. Az agresszió szintén természetes emberi jelenség, és annak kezelését is meg kell tanulni. És kell valaki aki megtanítja.
Pár válaszolón kiakadtam...
Ti nem rohangáltatok mikor kicsik voltatok?Nem csináltatok semmi rosszat?Nem nevetgéltetek?
Ti is ugyanolyan gyerekek voltatok mint akikről szó van...
Magatok ellen beszéltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!