Mi ez a nagy gyerek ellenesség?
Azért utáléja, kedvesem, mert őt amikor kicsi volt, a saját édesanyja sem szerette. Megszülte, mert muszáj volt és nem volt mersze azt mondnai, hogy kösz, de nem kell a gyerek. A mai huszon-harmincasok, de még a negyvenesek nagy része is csak a kondenzcsíkot látta az anyjából és a szeretetről, törődésről, biztonságról nem is hallott, max. könyvekben olvasott és filmekben látott.
Az ilyen gyerek-ellenes, AKIT nem szerettek. Jegyezd meg jól: ez nem a gyerekeik, hanem az anyáik bűne!
Ez a szomszédos dolog folyik itt is, és igen b-szottul zavar, hogy anyuka áll a gyerek mellett és annyit nem mond, hogy egy kicsit halkabban, a gyerek meg torka szakadtából üvölt az udvaron.
Én nem utálom őket, csak mostanság divat ez a nem szolok rá nevelés, és én ezt utálom!
Szerintem a kérdés már ott hibás, hogy alapvetőnek veszed, hogy régen szerették a gyerekeket vagy szeretni KELL őket. Régen sem szerették őket jobban gondolom, azoknak akiknek nem volt, csak akkor nem lehetett ilyenről beszélni, mert sokkal szigorúbb volt az élet, mert valaki így találta ki. Ma már ez nincs így, ki lehet mondani a véleményed. Pont azért mondják ki azt is, hogy nem akarnak gyereket.
Én nem utálom a gyerekeket, mert szerintem butaság bármit is utálni, de egyáltalán nem vagyok oda értük. Miért játszam azt, hogy el vagyok olvadva tőlük amikor nem? Nem látok bennük semmi vonzót. Na persze egy szép és okos kisgyerek aranyos úgy öt percig, de a gyerekek többsége az élet nagy részében inkább kakis, pisis, koszos, büfis, ordít, rendetlenkedik. Azért mert anyuci ettől elolvad, még nem kell nekünk is.
Amúgy megsúgok neked egy titkot. Az anyukák utálják a legjobban a gyerekeket. Mindenkit a sajátukon kívül, olvasgass csak abban a témakörben. Tele van olyan kérdésekkel, hogy "miért csak a saját gyereket szeretem?" és akkor jön 100 másik anyuka, hogy nyugi nem baj, én sem szeretem más kölykét, de az enyémnek még a sz*ra is imádni való, meg olyanok akik szemétként kezelik az exfeleség gyerekét, pedig nekik is van és sorolhatnám. És az a legnagyobb álszentség, hogyha egy gyerektelen jön akkor számonkérik, hogy mit képtel ő, hogy nem szereti a gyermekeket. De nekik szabad?
Miért? Talán mert okuk, okunk van rá!? Én se szeretem őket, soha nem is szeretnék. Idegesítenek, nem érdekelnek, ennyi.
Miért olyan nagy baj ez? Szülnek a cigányok, lesz gyerek bőven, ne aggódj!
1-essel és 6-ossal nem értek egyet.
Engem nem tartottak nyűgnek a szüleim, stb., mégis utálom a gyerekeket. Plusz azzal sem értek egyet, hogy valaki csak azért nem akar gyereket, mert nem találta meg a férfit, akinek szülne... Aki szülni akar, meg gyereket nevelni, az nem másnak akar, hanem magának... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!