Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy gyerek ellenesség?

Mi ez a nagy gyerek ellenesség?

Figyelt kérdés
A környezetemben tapasztalom, hogy sok fiatal nem akar gyereket. Ez még nem is kavarna fel, de emellett azt is látom, hogy UTÁLJÁK! a gyerekeket. Fiatalokról van szó. Ha témába kerül, képesek úgy beszélni róla mint a lepráról. "hangos", "nyűg", "elveszi az időt", "a szomszéd gyerekei is egyfolytában rohangálnak meg üvöltöznek kint a ház előtt." (mellesleg ennél az utolsónál egy játszótér volt a ház előtt) Miért utálja ennyi fiatal a gyerekeket?
2013. júl. 10. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
100%

engem szeretett a családom, a mai napig kiváló a viszonyom anyámmal. a jól nevelt, értelmes, viselkedni tudó gyerekeket szeretem. a hisztiző, üvöltöző, gonoszkodó példányokat ki nem állhatom.

azért nem szeretnék korán szülni, mert úgy érzem erre is meg kell érni. tapasztaltabb fejjel sokkal jobban tud az ember gyereket nevelni, mint a huszonévek elején. akkor már összeáll a fejében a világ rendje, és képes lesz ezt átadni az utódjának.

momentán jobban leköt a munkám és a hétvégi bulik mint az, h szoptassak és pelenkázzak. ha megunom a léha életet, én is betagozódok a társadalomba. addig meg nem cseszek el egy ártatlan életet.

2013. júl. 10. 21:02
 22/89 anonim ***** válasza:
46%
Attól, mert valaki utálja a gyerekeket, még nem utálja az időseket... milyen hülye felfogásuk van itt egyeseknek...
2013. júl. 10. 21:31
 23/89 anonim ***** válasza:
52%

Én rengeteg szeretet kaptam, édesanyámmal ma is kiváló a kapcsolatom, mégse szeretem a gyerekeket.

Sőt, kisgyerekként se szerettem őket, főleg a csecsemőket, még a játékbabákat is utáltam.

És persze sok gyereket nem kedvelő (vagy csak nem akaró) ismerősöm van, férfi, nő is egyaránt, nyilván velük könnyebben megtalálom a közös hangot, mint az anyukákkal/apukákkal, de változó, hogy kinél mi a "nem szeretem / "nem akarom" oka, már ha van éppen ok. Nincs semmi kivetnivaló ebben.

Ha érdekel, leírhatom én miért nem szeretem őket.

(Látom a gyerek-nemszeretők meg szépen le lettek pontozva, na de miért baj az, hogy őszintén válaszolunk?)

2013. júl. 10. 21:44
 24/89 anonim ***** válasza:
75%
Az őszinteség sehol se kifizetődő manapság... Bírom, mikor megkérdez valaki valamit és aki nem neki tetszően válaszol, az sz*r, szemét...
2013. júl. 10. 21:51
 25/89 anonim ***** válasza:
40%
Na tessék! Este 10 óra van és a szomszéd pár hónapos/éves kölykei kinn visítanak az utcán.. de jó már!
2013. júl. 10. 21:54
 26/89 anonim ***** válasza:
100%

Én őszintén szólva kíváncsi lennék pl,az utolsó két válaszadó milyen gyereknek látta saját magát?

Saját magát is utálnivaló nem szerethető gyereknek látta?

2013. júl. 10. 22:00
 27/89 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó két válaszoló ugyanaz... én.

Én is utálatos gyerek voltam, és utálatos, bunkó ember vagyok sokak számára. Mások meg imádtak, imádnak... ennyi.

2013. júl. 10. 22:02
 28/89 anonim ***** válasza:
Tudom,de a 91 %-os véleményére is kíváncsi vagyok.
2013. júl. 10. 22:04
 29/89 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a visítozó gyerekeket, ahogy a szüleim is kész vannak tőlük. Engem fegyelmeztek kiskoromban, nem hagytak mindent rám!
2013. júl. 10. 22:05
 30/89 anonim ***** válasza:
59%
Igen egyébként van abban valami, hogy alapból nem tudnak nevelni a szülők manapság és nem is akarnak. Ebből kifolyólag is utálatosak a gyerekeik.
2013. júl. 10. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!